Spillerbørs og folkebørs etter Everton - LiverpoolKlopp var modig, gamblet, men bommet i derbyet

Vår spillerbørs etter 0-0 borte mot Everton.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Når han først må i aksjon midtveis i omgangen gjør han en god redning før han umiddelbart setter i gang en kontring. Gjør en fantastisk redning når Everton kontrer med hele laget og Maupay avslutter. Gjør enda en utrolig redning fra McNeil.

Trent Alexander-Arnold6

Mange fine kombinasjoner med Elliott, og gode tendenser, uten at adressen alltid er så god som vi er vant med. Strålende innlegg til den første sjansen til Nunez, og ekstremt viktig involvering defensivt på overtid i førsteomgangen. Litt overraskende når han tas av banen etter 59 minutter.

Joe Gomez7

Siter med å stable beina før Evertons gigantsjanse etter halvtimen, men utenom det er han omtrent feilfri. Tar duellene, og vinner dem.

Virgil van Dijk7

Ikke at han spiller noen dårlig kamp, men han er kanskje ikke like dominant som vi er vant med å se ham? Har en utrolig evne til å alltid stå på riktig sted de gangene Everton kommer til noe skikkelig farlig. Er kanskje heldig som slipper det røde kortet.

Kostas Tsimikas6

Er litt på etterskudd, og virker litt het i toppen innledningsvis, men spiller seg opp. Har noen heftige dueller med Anthony Gordon og Damarai Gray, der han både tar og gir litt juling. Tas av banen etter 59 minutter.

Harvey Elliott7

Mye bra kombinasjonsspill, virker ikke preget av hvilken storkamp det er. Vil hele tiden ha ball. Står bak en meget stor sjanse like etter pause. Tas av banen etter 80 minutter, når Matip kommer inn.

Fabinho7

Vi var nok mange holdt holdt pusten da han gikk ned for telling før 10 minutter var spilt. Har en stor oppgave som den rutinerte på midtbanen, og må dekke mye rom og stoppe Evertons kontringer. Det gjør han bra, med all sin erfaring.

Fabio Carvalho5

Unggutten fikk noe overraskende tillit fra start – men det var ikke ufortjent etter de gode innhoppene! Blir godt pakket inn, og sliter med å involvere seg. Ser ut til å få en skikkelig vond lårhøne av Onana i det som resulterte i kampens første gule kort, og byttes ut til pause.

Mohamed Salah5

Liverpool får knapt involvert Salah, og Everton virker veldig obs på ham. Det gir selvsagt rom for andre – men vi er vant med å se egypteren mer involvert enn dette. Treffer stolpen fem minutter på overtid...

Darwin Nunez7

Rett inn på laget etter tre kamper på tribunen. Kommer til et par brukbare sjanser med hodet, men får ikke ballen på mål. En vanvittig prestasjon når tar ballen på brystet og får skutt i tverrleggeren, helt ut av ingenting. Blir bedre og bedre. Tas av banen etter 80 minutter.

Luis Diaz7

Litt høy tenning i starten, og får tilsnakk for det. Er usynlig i perioder, men når han først får rettvendt seg er han livsfarlig. Trekker seg inn og treffer innsiden av stolpen når han først får en mulighet!<br/>

Roberto Firmino7

Kommer inn for Carvalho etter pause – og løfter Liverpool med sitt gode kombinasjonsspill. Kommer til tre gode avslutninger i dag, og var veldig farlig i den omgangen han spilte. Er helt klart i form.

Andy Robertson6

Får 31 minutter på venstrebacken for Kostas Tsimikas, og kommer til et strålende innlegg på overtid som Jota dessverre ikke får mål.

James Milner4

Kommer inn på høyrebacken når Alexander-Arnold tas av banen etter 59 minutter. Selger seg veldig i den kontringen Everton absolutt burde ha scoret på. Flyttes opp på midten siste 10 etter 20 vanskelige minutter på back, uten at det gikk mye bedre. Veldig på etterskudd, i alt.

Diogo Jota

Får comebacket sitt i de ti siste minuttene. Er hele tiden et uromoment, og får én halvsjanse etter innlegget til Robertson, uten at den kommer på mål.

Joël Matip

Kommer inn i midtforsvaret når det gjenstår 10 minutter, og Milner flyttes opp på midten og Gomez ut.

Jürgen Klopp4

Gjør et veldig modig valg når han velger ungguttene på midtbanen fra start foran rutinerte Milner. Veldig overraskende at Alexander-Arnold byttes ut på stillingen 0-0, med sin giftige fot, i en periode der Liverpool hadde skikkelig taket på det.