Droppet av Southgate

Trent Alexander-Arnold er ikke tatt med i Englands kamptropp til kveldens kamp mot Tyskland på Wembley.

England-manager Gareth Southgate har valgt å droppe Trent Alexander-Arnold fra kamptroppen til Nations League-matchen mot Tyskland på Wembley i kveld. Liverpool-backen er ikke den eneste spilleren som er blitt droppet fra kamptroppen. Samme skjebne lider også Fikayo Tomori (AC Milan), James Ward-Prowse (Southampton) og Jarrod Bowen (West Ham). I tillegg er Manchester Citys Jack Grealish suspendert etter at han fikk sitt andre gule kort i Nations League mot Italia på fredag.

Alexander-Arnolds utelatelse er oppsiktsvekkende i og med at Liverpool-backen heller ikke kom på banen i 1-0-tapet for Italia i Milano, og det spøker nå for scouserens sjanser til å komme med i Englands VM-tropp til Qatar-VM.

23-åringen har spilt 235 kamper for Liverpool, men har bare 17 landskamper, og har ikke klart å spille seg til fast plass på landslaget under Southgates regime. Den engelske landslagssjefens 3-4-3-system synes å passe Liverpool-backen dårlig.

1-0-tapet i Milano førte til at Southgates lag rykket ned til andre nivå i Nations League.

Liverpool-kaptein Jordan Henderson er med i Southgates tropp til kveldens kamp.

Englands tropp til kampen mot Tyskland

Keepere: Nick Pope, Dean Henderson, Aaron Ramsdale

Forsvarsspillere: Reece James, Kyle Walker, Marc Guehi, John Stones, Eric Dier, Ben Chilwell, Harry Maguire, Luke Shaw, Conor Coady, Kieran Trippier

Midtbanespillere: Raheem Sterling, Jude Bellingham, Jordan Henderson, Declan Rice, Phil Foden, Mason Mount

Angrepsspillere: Ivan Toney, Tammy Abraham, Harry Kane, Bukayo Saka