Hevder Jota sliter med et hamstringproblem

Grunnen til at Diogo Jota sto over torsdagens trening er avslørt av 90.min.

90.min melder at Diogo Jota sto over Liverpools trening torsdag på grunn av et hamstringproblem.

Det er ikke lenge siden portugiseren kom tilbake i spill etter å ha vært ute med en hamstringskade helt siden preseason, da han kom inn som innbytter i lokaloppgjøret mot Everton på Goodison Park i begynnelsen av denne måneden. 

Jota startet kampen da Liverpool vant 2-1 over Ajax i Champions League, hvor han noterte seg for den målgivende pasningen da Mohamed Salah gjorde kampens første mål.

Kan miste Brighton-kampen

Nå risikerer portugiseren å gå glipp av lørdagens kamp mot Brighton som følge av hamstringproblemene. Han ba selv om å bli byttet ut elleve minutter før slutt da Portugal tapte 1-0 for Spania i Nations League tidligere denne uken. 

– Jeg har ikke hatt noen preseason, og dette var bare min andre kamp fra start denne sesongen, så jeg følte meg litt sliten, sa han til O Jogo etter den kampen.

Portugal-trener Fernando Santos bekreftet dette:

– Jota ba om å bli byttet ut. Det var ikke det byttet jeg tenkte å gjøre. Jeg tenkte å sette Jota i en annen posisjon, slik at laget kunne holde mer på ballen.