Leeds-fansen i harnisk over kveldskamp på Anfield

Siste tog tilbake til Yorkshire er gått lenge før kampen på Anfield siste lørdagen i oktober er ferdigspilt.

I dag ble det bekreftet at Liverpools hjemmekamp mot Leeds United skal spilles lørdag 29. oktober klokken 20.45. Dette er Leeds-supporterne svært misfornøyde med.

Grunnen er at siste tog tilbake til West Yorkshire går mens andre omgang spilles på Anfield.

Kampen er blitt satt opp som TV-kamp på dette tidspunktet av Sky Sports, og Leeds-supporterne er nå i harnisk over avspark så sent en lørdagskveld.

Kampen var opprinnelig satt opp søndag 30. oktober, men måtte flyttes tilbake til lørdagen på grunn av Liverpools Champions League-kamp mot Napoli påfølgende tirsdag.

Det er BT Sport som har rettighetene til TV-kampen klokken 13.30 på lørdager, mens Sky allerede har satt opp en annen kamp klokken 18.30. Derfor ble et enda senere tidspunkt valgt, for at Sky fortsatt skulle få vise kampen direkte. 

Siste tog til West Yorkshire går midtveis i annen omgang

Avspark klokken 20.45 betyr at Leeds-fans som reiser med tog til Liverpool Lime Street ikke kan reise hjem igjen med tog, da siste avgang tilbake til West Yorkshire fra Merseyside er klokken 22.08 norsk tid.

– Kjære vene, hva kan egentlig gå galt. Ingen tog tilbake til Leeds heller. Gode, gamle Sky TV, som ikke har tatt hensyn til fans siden 1992, siteres en sarkastisk Leeds-fan av Yorkshire Post.

– Fotball skal liksom være for fansen. Dette er sjokkernede, siteres en annen.

Leeds har tapt tre og spilt uavgjort i den fjerde av sine fire kamper mot Liverpool etter at de rykket opp i Premier League igjen.