– Jeg vil kjempe for plassen

Joe Gomez ble linket bort i sommer, men valgte å bli i klubben med en ny langtidskontrakt.

Etter et par vanskelige sesonger med skadeproblemer og lite spilletid, var Joe Gomez ofte linket bort i vår. Aston Villa ble nevnt som en mulig ny klubb for midtstopperen – før han litt utav det blå signerte en ny langtidskontrakt i juli.

– Jeg har vært her en god stund nå, men i det store bildet føler jeg fortsatt at jeg har de beste årene foran meg. Jeg føler at jeg har et god grunnlag her, med manageren og støtteapparatet rundt meg og lagkameratene, til å sørge for at våre beste år fortsatt er i vente, sier Gomez til den siste utgaven av LFC Magazine.

Til 2027

Gomez har nå kontrakt med klubben til 2027. Den ble signert noen måneder etter at Jürgen Klopp forlenget til 2026.

– Manageren blir værende her, og jeg mener absolutt vi har noe å bygge videre på her. Jeg forstår hvor heldig jeg er som har fått være i denne klubben i sju år, og paraden i sommer var en påminnelse om hvorfor det ville føltes feil å dra her fra, sier Gomez.

Med den nye sesongen og skader har engelskmannen fått mer spilletid denne høsten.

– Vi har et ansvar for å være klare og legge ned jobben som kreves hver dag, for å spille og være del av laget. Det er det vi trener for, for å komme deg på det nivået der du ønsker å være, og imponere manageren, sier han.

– Dette kommer til å bli en sesong ulik alle andre med VM i midten, så vi er nødt å være klare. Det vil trolig kreve mer av spillernes kropper, så vi må være klare for å spille når vi kan. Vi vet at Premier League trolig er verdens beste liga, og alle har bare lyst å spille der. Jeg ønsker å kjempe om plassen min, og være så god som jeg kan. Det er det dette året handler om for meg.