Kastet flaske på Jürgen Klopp

Det kokte over for flere da Conor Coadys mål ble annullert for offside.

Det tok fullstendig av på Goodison Park da 36 000 hjemmesupportere jublet hemningsløst etter at Conor Coady hadde satt ballen i mål like før det 70. spilleminutt.

Den tidligere Liverpool-spilleren styrte inn innlegget fra Neal Maupay fra kort hold, og det tok sin tid før stadion fikk beskjed om at målet skulle sjekkes for offside. Etter en VAR-sjekk ble målet annullert, til stor misnøye fra hjemmepublikummet.

Én hjemmesupporter svarte med å kaste en flaske på Liverpool-manager Jürgen Klopp på sidelinjen. Det andre gang på to kamper at det kastes ting mot Liverpools tekniske område. Det gjorde også en fra Newcastles støtteapparat da Fabio Carvalho scoret vinnermålet åtte minutter på overtid på onsdag – en episode som er under etterforskning fra FA.

Trodde det var glass

Klopp fikk spørsmål om episoden på pressekonferansen etter kampen.

– Nei, jeg så det ikke. Jeg trodde det var en glassflaske, men det var det ikke. Jeg har sett det nå, siden det fortsatt er på «åstedet», sa Klopp.

– Det så ut som en glassflaske. Det kunne vært veldig farlig, men det var det ikke, det var en plastikkflaske, sier han videre.

Det var ikke bare den som kastet det rant over for da målet ble annullert. En supporter valgte å løpe ut på banen for å konfrontere dommer Anthony Taylor. Daily Mail rapporterer at fotballforbundet er klar over begge hendelsene, og vil sette i gang en etterforskning.