Romano: «Dokumentene er klare til å bli signert»

Liverpool og Feyenoord jobber gjennom helgen for å få på plass Arne Slot-avtalen.

Det har vært stille rundt Arne Slot siden fredag kveld, noe som kanskje er naturlig med tanke på Liverpools kamp på London Stadium lørdag.

Nå er det blitt søndag, og nyhetene rundt nederlenderen har begynt å komme igjen. Spørsmålet er bare når den offisielle bekreftelsen faktisk kommer.

«Liverpool og Feyenoord har forberedet alle dokumentene slik at Arne Slot-avtalen kan fullføres», skriver Fabrizio Romano på Twitter/X søndag formiddag.

Ifølge David Lynch, som kom med en kommentar til Liverpool.no om Feyenoord-sjefen lørdag, kan bekreftelsen la vente på seg, så vi får se hva som skjer utover dagen og den neste uken. Han skrev samtidig at Liverpools managerjakt er over.

«Selv om en offentliggjørelse ikke har kommet ennå, er det utvilsomt klart at prosessen med å identifisere en ny manager er avsluttet», skrev Lynch.

Dette vil han koste

The Athletic meldte allerede om denne nyheten fredag kveld, men nå har også Fabrizio Romano kastet seg på ryktene om at Sipke Hulshoff og Ruben Peeters blir med Slot til Anfield.

Hulshoff, med en bakgrunn i klubber som Cambuur, Groninen, RB Ghana og Al-Arabi, tok over assistenttrenerjobben ved siden av Slot i 2021. Han er også en del av Ronald Koemans Nederland, som for øyeblikket forbereder seg til EM i Tyskland.

Peeters er en yngre trener, med en lang bakgrunn i belgiske Genk. Der startet han som fysisk trener på diverse ungdomslag før han jobbet seg opp mot førstelaget. Han ankom Feyenoord i 2021, den samme sommeren som Slot tok over klubben. Hans offisielle tittel er prestasjonssjef.

«LFC betaler €9 millioner pluss €2 millioner i klausuler for Slot. En totalpakke, med Hulshoff og Peeters, vil koste totalt €13 millioner. Denne summen skal nedbetales på ett år», skriver Romano.

Delte spesiell historie fra kvelden etter Everton-tapet

Delte spesiell historie fra kvelden etter Everton-tapet

Jürgen Klopp og sønnen tok seg en tur ut i Formby like utenfor Liverpool etter Merseyside-derbyet.

Nyheter 28.apr 10:31
Liverpool-troppen skal være svært fornøyd med den kommende ansettelsen

Liverpool-troppen skal være svært fornøyd med den kommende ansettelsen

Ryktene rundt Arne Slot har nådd Liverpools spillere, ifølge Daily Mail-journalist Lewis Steele.

Nyheter 28.apr 09:14