U18:Uten seier i syv strake kamper

Liverpools U18-lag har hatt alt annet enn en god vårsesong. I kveld endte det med en sent tap mot Newcastle.

Newcastle U18 - Liverpool U18 4-3 (0-1)

Et ungt Liverpool-lag uten selvtillit besøkte Newcastle i Nord-England tirsdag kveld, og selv om det så bra ut gjennom store deler av kampen, endte det til slutt med et surt tap på overtid. 

Fola Onanuga sendte Liverpool i ledelsen etter bare kvarteret spilt, med Trent Kone-Doherty som arkitekten bak scoringen. Den ledelsen holde de på inn til pause, før en dramatisk andreomgang ble sparket i gang.

Hjemmelaget kom klart best i gang etter hvilen, og snudde kampen i løpet av det første kvarteret. Da valgte Marc Bridge-Wilkinson å bytte på 15 år gamle Joe Bradshaw, en endring som skulle gi umiddelbar gevinst.

Først sikret Kone-Doherty balanse i regnskapet, før Joe Bradshaw og debutant på U18-nivå, Ollie O’Connor, fikset ledelse ti minutter senere.

Like etter scoringen kom Tyler Martin inn til noe som nesten må kalles et marerittbytte. Etter to minutter på banen satte han ballen i eget mål, før Newcastle også sikret seieren i det 92. minutt.

U18-laget står dermed med syv strake kamper uten seier. Den siste trepoengeren kom mot Blackburn den 10. februar.

En av grunnene til den svake formen er at flere av de rødes viktigste spillere på dette nivået (blant annet Trey Nyoni, Amara Nallo, Lewis Koumas og Jayden Danns) alle har tatt turen opp på U21- og førstelaget i løpet av våren.

Slik startet LFC: Misciur - Pitt (O’Connor 46), Furnell-Gill, Lonmeni, Airoboma - Onanuga (Bradshaw 60), Kelly, Laffey - Morrison, Lambie (Martin 75), Kone-Doherty.

Sjansene brennes over en lav sko - så hvem bør få sjansen når alt skal avgjøres?

Sjansene brennes over en lav sko - så hvem bør få sjansen når alt skal avgjøres?

Liverpool skapte 4,6 xG (forventede mål) uten å finne nettmaskene mot Atalanta og Crystal Palace.

Innsikt 16.apr 20:18
«Flere klubber viser interesse foran sommervinduet»

«Flere klubber viser interesse foran sommervinduet»

Den 21 år gamle portugiseren har snudd karrieren på hodet med Hull i vår, men hva velger Liverpool å gjøre til sommeren?

Nyheter 16.apr 18:50