ASVLØRT?:  Paul Lambert mener han har funnet ut av Jürgen Klopps spillestil.

Everybody knows how Liverpool wants to play!

Ordene som tilhører Paul Lambert treffer meg rett i det røde hjertet. Det er lett å slå Liverpool nå.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopp og hans stab må være rådvill og fulle av spørsmål. Tre tap på rad, på hjemmebane! 7-10 i målforskjell etter nyttår. Motstanden har heller ikke, på papiret, vært allverdens. Utslått av to cuper på ei halv uke.

Dyster lesing for alle som følger denne klubben i tykt og tynt, mens andre lags supportere godter seg over at også denne sesongen kan ende i ingenting for de røde fra Merseyside!

Må snu trenden

For det er faktisk realiteten nå. Det er ikke snakk om å resignere. Slaget er langt fra tapt, men Klopp må snarest mulig snu denne elendige trenden.

Vi har vel fått bekreftet nå at spillermaterialet Klopp rår over faktisk ikke er godt nok? Det samme gjelder vel ungguttene fra akademiet? Et og annet lyspunkt på sistnevnte finnes, men å tro at alle som Klopp nå bruker i framtiden vil lykkes i Liverpool er en utopi! 

Smått utrolig

Jeg frykter faktisk de neste ukene nå! Skal jeg få oppleve 4 tap på rad på hjemmebane? Kan ikke huske sist i mine over 45 år som supporter at så har har skjedd.... Enda verre er det at alle disse tapene kommer under Klopp.

Hauset opp som en av de beste «der ute» selv om han ikke har erfaring fra annet enn Bundesliga. Alt er så uvirkelig; fra å spille fotball som skremmer vannet av de beste, til å knapt skape noe som helst mot lag fra lavere divisjoner.

Disse lagene burde skjelve i buksene når de kommer til Anfield, men velger heller å spille den fotballen som de vet Klopp og Liverpool ikke behersker. At dette funker gang etter gang er smått utrolig, men sant! 

Bære eller briste

Joda, skader, Afrikamesterskap og annet «rusk» er og kan på en måte unnskylde noe av det som skjer nå, men etter min mening ikke alt.

Liverpool har noen gode spillere, som burde holde mål på et lag som skal kjempe om trofeèr. Men etter min mening holder ikke de nest beste den ønskede standarden. De er rett og slett for svake!!

Jeg tror heller ikke vi vil få se Klopp endre på noe som helst når det gjelder spillestil og/eller treningsmetoder. Nå får det bære eller briste med den gjengen vi har, så får han rydde opp i sommerens overgangsvindu.

Det er ikke så allverdens med forsterkninger som skal til for å løfte dette laget mot «eldgamle» høyder! Da tenker jeg ikke på høstens tre - fire måneders lykkerus, men at vi engang kan ligge i toppen og kjempe om trofeèr gjennom en hel sesong, kanskje år etter år.

Akkurat nå ser det mørkt ut, men jeg velger å «keep the faith». Tør ikke tenke tanken på at Klopp heller ikke skal lykkes, selv om det nå ser ut som om «alle» vet hvordan Liverpool skal slås. Også på Anfield! 

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

FA-Cup

15.06.2017 11:33

Se oversikt over cupdatoene:FA-cupfinalen spilles 19. mai

Datoene for FA-cupen og ligacupen 2017-18 er nå bekreftet.

11.05.2017 12:15

Sikret seg rettighetene til Fa-cupen og ligacupen

Fra høsten vil mange engelske cupkamper sendes gratis på Viasat 4.

03.03.2017 21:30

Tester ut store endringer neste sesong

Videodømming, ekstra innbyttere og straffesparkkonkurranser etter «ABBA»-format, blir diskutert denne helgen.

Wolverhampton

30.01.2017 16:56

Ejaria ute med skade

Manageren bekrefter at det vil ta «en stund» før Ovie Ejaria returner.

29.01.2017 23:51

Klopp forklarer hvorfor han byttet ut Firmino

På stillingen 2-0 til Wolves, og med et Liverpool på desperat jakt etter scoringer ble Roberto Firmino byttet ut. Klopp mener det var helt nødvendig.

28.01.2017 18:57

– Vi kan ikke henge oss opp i den dårlige perioden

Joe Gomez mener det er viktig for spillerne å holde hodet hevet, og raskt snu trenden til møte med Chelsea.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 09:02

– Nå har vi vår preseason

Å bli slått ut av ligacupen har gitt Liverpool en mulighet til på hente seg litt inn igjen, men Klopp mener FA må gjør endringer.

+
20.01.2018 kl 23:18

– Vi trenger ikke vise folk at vi ikke sover

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

+
20.01.2018 kl 19:08

Ingen blemmer for topplagene

Målene rant inn for Liverpools konkurrenter lørdag.

+
20.01.2018 kl 17:56

Er det riktig å selge Daniel Sturridge nå?

Liverpool.no-redaksjonen om keepersituasjonen, Daniel Sturridge og laget mot Swansea.

+