Everybody knows how Liverpool wants to play!

Ordene som tilhører Paul Lambert treffer meg rett i det røde hjertet. Det er lett å slå Liverpool nå.

28. jan 2017 kl 18.13 Sigve Hornnes

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopp og hans stab må være rådvill og fulle av spørsmål. Tre tap på rad, på hjemmebane! 7-10 i målforskjell etter nyttår. Motstanden har heller ikke, på papiret, vært allverdens. Utslått av to cuper på ei halv uke.

Dyster lesing for alle som følger denne klubben i tykt og tynt, mens andre lags supportere godter seg over at også denne sesongen kan ende i ingenting for de røde fra Merseyside!

Må snu trenden

For det er faktisk realiteten nå. Det er ikke snakk om å resignere. Slaget er langt fra tapt, men Klopp må snarest mulig snu denne elendige trenden.

Vi har vel fått bekreftet nå at spillermaterialet Klopp rår over faktisk ikke er godt nok? Det samme gjelder vel ungguttene fra akademiet? Et og annet lyspunkt på sistnevnte finnes, men å tro at alle som Klopp nå bruker i framtiden vil lykkes i Liverpool er en utopi!

Smått utrolig

Jeg frykter faktisk de neste ukene nå! Skal jeg få oppleve 4 tap på rad på hjemmebane? Kan ikke huske sist i mine over 45 år som supporter at så har har skjedd.... Enda verre er det at alle disse tapene kommer under Klopp.

Hauset opp som en av de beste «der ute» selv om han ikke har erfaring fra annet enn Bundesliga. Alt er så uvirkelig; fra å spille fotball som skremmer vannet av de beste, til å knapt skape noe som helst mot lag fra lavere divisjoner.

Disse lagene burde skjelve i buksene når de kommer til Anfield, men velger heller å spille den fotballen som de vet Klopp og Liverpool ikke behersker. At dette funker gang etter gang er smått utrolig, men sant!

Bære eller briste

Joda, skader, Afrikamesterskap og annet «rusk» er og kan på en måte unnskylde noe av det som skjer nå, men etter min mening ikke alt.

Liverpool har noen gode spillere, som burde holde mål på et lag som skal kjempe om trofeèr. Men etter min mening holder ikke de nest beste den ønskede standarden. De er rett og slett for svake!!

Jeg tror heller ikke vi vil få se Klopp endre på noe som helst når det gjelder spillestil og/eller treningsmetoder. Nå får det bære eller briste med den gjengen vi har, så får han rydde opp i sommerens overgangsvindu.

Det er ikke så allverdens med forsterkninger som skal til for å løfte dette laget mot «eldgamle» høyder! Da tenker jeg ikke på høstens tre - fire måneders lykkerus, men at vi engang kan ligge i toppen og kjempe om trofeèr gjennom en hel sesong, kanskje år etter år.

Akkurat nå ser det mørkt ut, men jeg velger å «keep the faith». Tør ikke tenke tanken på at Klopp heller ikke skal lykkes, selv om det nå ser ut som om «alle» vet hvordan Liverpool skal slås. Også på Anfield!

Har du innspill til journalisten?