TRE UTEN SEIER:  Liverpool slo Manchester City på nyttårsaften, men har ennå ikke vunnet på tre kamper i 2017.

Gir formduppen grunn til bekymring?

Alle lag taper kamper. Bak tap og poengtap ligger det mange åpenbare forklaringer, men ikke minst spekulasjoner av "alle" som vil finne feil og mangler med lag, spillere, managere og til og med eiere!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

At de røde nå har en formdupp hersker det vel ingen tvil om? At denne formduppen kommer før en meget hektisk periode med liga- og cupfotball passer veldig dårlig. Vi er ikke der vi var sportslig sett, men tar vi en titt på tabellen er lite eller ingenting forandret siden vi alle skrøt Klopp og co opp i himmelen.

Et 1-0 tap borte mot Southampton betyr ikke at vi ikke ender på Wembley i slutten av februar! 0-0 hjemme mot Plymouth betyr heller ikke at vi ikke avanserer til neste runde i FA cupen. Men alt dette er foreløpig...

Tynn stall

Det som bekymrer meg etter de siste kampers prestasjoner bør også bekymre Klopp og eiere. Spillere som vanligvis er gode, meget gode, blir desto svakere når våre viktigste og beste menn er ute, enten med skade, andre mesterskap eller rett og slett hvile.

Vi som var skeptiske til bredden i spillerstallen har vel kanskje fått litt rett? Vår beste ellever er god, meget god. Våre nest beste er gode, men dessverre ikke gode nok sammen.

Gode eksempler på dette er Can, Lucas og Klavan. Når Firmino som skal være en av våre viktigste spydspisser i tillegg følger Liverpools formdupp, virker det som om det gir en dominoeffekt på flere andre spillere. Utskjelte Karius unnet jeg virkelig bestemannsprisen i går! Han har fått mye tyn, men reddet oss fra stygge sifre, og gir kanskje Klopp hodebry før kampen på Old Trafford?

Klopp har nå fått føle den engelske ligaen virkelig på kroppen, med et kampprogram tett som hagl. Han har "overlevd" med lite skader og færre kamper gjennom en lang høst. Jeg tror eierne må finne fram noen dollar også i dette overgangsvinduet skal vi henge med i liga og cup utover våren. Skader og fortsatt formdupp kan ødelegge mye for de røde i tiden som kommer.

Jeg tror eierne må finne fram noen dollar også i dette overgangsvinduet skal vi henge med i liga og cup utover våren.Sigve Hornnes

Jeg tar ingen sorger på forskudd, men synes det hadde vært forbaska dumt hvis mangelen på et par gode spillere skulle være avgjørende på utfallet av sesongen i slutten av mai! Men velger Klopp (og eierne) å vente, som det også er gitt signaler om, tror jeg vi kan få flere av de siste kampers prestasjoner. Da må vi også ha litt flaks for å ende høyt på tabellen eller vinne en cup...

På søndag trenger vi en kombinasjon av både flaks og dyktighet! Når et av verdens mest sette oppgjør sendes på TV, møter vi et Manchester United i meget god form.

Klopp er god mot de beste, og det er bare å krysse alt vi har for at de fleste av våre viktigste spillere er tilbake i god form og klare for krigen på Old Trafford. Det hadde vært deilig å "avblåse" formduppen med en seier mot vår største rival!

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.02.2018 kl 23:09

Vil tilby Mané og Firmino nye kontrakter

Liverpool vil starte samtaler med angrepsduo.

+
18.02.2018 kl 18:38

– Kritikken mot Moreno er urettferdig

Jürgen Klopp snakker ut om sine to venstrebacker.

+
18.02.2018 kl 17:35

Har du kontroll på Liverpools tidligere spillere?

Hvor er de nå?

+
18.02.2018 kl 12:38

Prøver å lære fra Roberto Firmino

Danny Ings fikk oppfylt drømmen om å spille i Champions League.

+