TAPTE DUELLEN  Emre Can og Lucas Leiva kommer til kort mot Jamie Vardy, som her gjør Leicesters tredje mål.

Hjertesmerte

Det er en etablert sannhet på det store forumet Red and White Kop at etter gode kamper får kamptråden 10 sider mens etter dårlige kamper postes det femdobbelt med innlegg. Alle har noe de vil få kastet ut i frustrasjon og sinne etter en dårlig kamp.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Så noen andre har garantert sagt det meste som er å si allerede.

Dette er bare et sukk og en måte å bearbeide «sorgen» på, skjønt det har gått mer over i apati og det er bekymringsverdig. Troen på sesonginnspurten døde ikke ulikt det hesten gjorde i denne berømte filmscenen fra barndommen:

Vært der før, sett det før, kjent på smerten før. Det var vondt å se på kampen i går, det var som å se en kjip film i repeat som en har sett under tvang ved hundre anledninger. Får ikke lyst til å se neste kamp. Har ikke lyst å få falskt håp etter en kjempeforestilling mot Arsenal, for så å få det brutt ned med drittkamper borte mot WBA og Stoke.

Fare for at Klopp blir dratt ned i gjørma

Hva er det som skal forandre seg? I et større perspektiv, hva er det som skal bli så forskjellig til neste sesong? Skal en plutselig strø rundt seg med penger? Skal en plutselig få inn alle førstevalgene? Faren er at Klopp går samme veien som hesten, at han blir dratt ned i gjørma, at fansen snur seg på grunn av at misnøyen tar overhånd.

Og det har ikke nødvendigvis mest med Klopp å gjøre, det er en sykdom i klubben som systematisk går igjennom alle deler av den. Snakketøyet er i orden. PR-avdelingen gjør i orden. Men det som skjer i handling og aksjon står ikke i stil. Man har alltid en unnskyldning. FSG driver sunt, for profitt, og gjør en bra jobb. Men ambisiøse (i forhold til andre kjente eksempel) er de ikke.

Klopp er en idealist og virker å ha overvurdert både egen stall og egne evner til å tyne ut resultat av dem. Hva skjer til sommeren? Det er lenge igjen og en har fortsatt alle sjanser til topp fire. Men troen for min egen del døde i går kveld. Det er alt for mange lignende kamper igjen. Vil vi se denne kampen i repeat, igjen? Ikke usannsynlig.

Marerittscenario

Marerittscenarioet er at Manchester United klarer topp fire og at Everton klatrer forbi på tabellen. Men hva så, jeg bryr meg ikke om det på sett og vis. Er mer opptatt av egen "dynamikk" heller enn hva andre gjør. Frykten for å stå fast i gjørma, og å gjøre de samme feilene til sommeren «som alltid» er det som er drepende. Å få de samme dryppene av informasjon fra journalister som vet hvem førstemålene er før de glipper.

Å ha en nesten-bra-stall men å mangle et par nøkkelsigneringer. Å kjøpe dyrt men å ikke betale topplønninger. Osv osv. I lykkerusen på høsten så alt rosenrødt ut. Nå får man nye smeller og oppvåkninger nærmest uke etter uke.  Vurderer sterkt en ny hobby. Puslespill er passe harmløst.

Del

Leicester

25.10.2017 20:34

Leicester ansatte ny sjef

17.10.2017 16:28

Leicester-manageren har fått sparken

16.10.2017 22:55

Uavgjort i mandagskampen

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.01.2018 kl 11:46

Dette er keeperne Liverpool vurderer

Til sommeren skal Jürgen Klopp på keeperjakt. Disse to er de heteste kandidatene slik det ser ut nå.

+
16.01.2018 kl 09:35

– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

+
16.01.2018 kl 08:06

«Sannsynlig med keeperkjøp i sommer»

Loris Karius starter sannsynligvis også mot Swansea, men til sommeren kan det skje ting på keeperplass.

+
16.01.2018 kl 07:26

Vil ha spilletid-garanti for å låne ut Grujic

Jürgen Klopp ser fortsatt Marko Grujic som en spiller for framtiden, men vil nå låne han ut til klubber som vil gi ham startplass.

+