BYTTE -  Inn med Moreno for Milner, det blir spennende å se hvilke grep Jürgen Klopp gjør fremover.

Nå er ikke Liverpool et fryktet lag å møte lenger

Liverpool har godt fra å være en tittelkandidat til å nå være et lag som skal slite om å komme topp 4 i Premier League!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

La det være sagt, det er ikke morsom å se Liverpool spille fotball kamper igjen. De er så fryktelig svake nå, at det snart ikke finnes noe håp om å få en Champions League plass neste sesong. Laget som dominerte noe voldsomt i starten av denne sesongen, der de spilte feiende flott angrepsfotball og som kunne slå alle lagene i ligaen, er plutselig blitt veldig lett å slå. Liverpool fortsetter å slite mot antatt svakere motstand, som legger seg bakpå og satser på kontringer. Disse lagene er fryktelig vanskelig å bryte ned, men det er noe spesielt med Liverpool for øyeblikket.

Keeper spillet er like dårlig. Jeg hr ikke lenger trua på at Mignolet er den keeper som gjør Liverpool til et topp lag igjen. Tabbene vil ingen ende ta. 

Mane er tilbake i troppen, men det virker ikke som Liverpool har savnet han, de spiller like dårlig som da han reiste til Afrika. 

Angrepsfotballen er fraværende, skuddene er håpløse, og sjansene uteblir. Alt er helsvart nå, med 15 kamper igjen å spille. 13 poeng bak Chelsea er umulig å ta igjen, mens de andre topplagene over Liverpool vinner. Da hjelper det ikke at Liverpool ikke slår bunnlag..

Nå må Klopp og hans stab virkelig reise seg, å finne ut av hva som er galt. For sjelden har jeg sett Liverpool så dårlig som de nå er. 

Tapet mot Hull er første gang siden 50-tallet at Liverpool har startet et kalenderår like dårlig. Men hva som er årsaken, er det kun Klopp som kan svare på. Men det virker som Klopp ikke heller vet hva som er årsaken.

Eneste trøsten i alt nederlaget, er at Tottenham venter i neste kamp, hvis det er noe trøst?

Dette blir en uhyre viktig kamp, for taper vi denne også, ja da er det bare å si farvel til topp 4!

Nå er det krise i Liverpool!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.01.2018 kl 13:06

Liverpool fordømmer Flanagans handlinger

Jon Flanagan kan nå også vente seg straff fra klubben etter onsdagens dom.

+
17.01.2018 kl 12:29

– Bayern har vunnet kampen om Goretzka

Liverpool var en av klubbene som forhørte seg om midtbanespilleren.

+
17.01.2018 kl 11:41

Flanagan dømt for vold mot kjæresten

Jon Flanagan sa seg skyldig i retten.

+
17.01.2018 kl 10:03

– Jeg har ikke noe imot å bli kalt lagets motor

Roberto Firmino ønsker å spille spiss resten av karrieren.

+