– De er det beste offensive laget i Serie A

Trent Alexander-Arnold understreker hvor viktig det er at Liverpool gjør hjemmeleksen sin foran møtet med Atalanta.

2. nov 2020 kl 14.19 Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold er klar over at Liverpool vil møte et av de beste offensive lagene i Europa når det gjester Atalanta i Bergamo tirsdag kveld. Et mannskap som scoret hele 98 mål da de kom på tredjeplass i Serie A forrige sesong.

Gian Piero Gasperinis lag ligger i skrivende stund på fjereplass i Serie A, og har scoret 17 mål så langt denne sesongen.

Atalanta har noen målfarlige herremenn i Duvan Zapata, Alejandro Gomez og Luis Muriel.

– Atalanta er et utrolig lag. Det så vi forrige sesong. Det er vanskelig å trekke frem en eller to spillere. De er en utrolig angrepslag. Vi må analysere hele laget deres, slo Alexander-Arnold fast under en pressekonferanse i dag.

– De er et skikkelig lag. Det er det beste komplimentet jeg kan gi dem. De har de rette holdningene. Den rette måten å gjøre ting på. Det er et faktum at de var det beste offensive laget i Serie A forrige sesong, så det må vi se nærmere på.

Liverpool har på sin side gjort det svært dårlig på bortebane mot italienske lag de siste årene, og tapte 1-0 for Napoli i 2018 og 2-0 for samme lag i gruppespillet i fjor.

– Italienske lag er veldig gode defensivt. De er godt organiserte, og vanskelige å bryte ned. Vi må finne en måte å gjøre det på. Jeg tror ikke vi spesifikt sliter mot italienske lag, og dette er første gangen vi møter Atalanta, konstaterer Liverpools høyreback.

Liverpool har vunnet sine to kamper i Champions League denne sesongen, og topper tabellen i gruppe D med to poengs forsprang til Atalanta foran det innbyrdes oppgjøret mellom lagene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]