– Gutten er blitt mann

Trent Alexander-Arnold spiller ligakamp nummer 100 for Liverpool i morgen.

30. okt 2020 kl 15.19 Einar Kvande

Liverpools nummer 66 blir den femte yngste spilleren til å nå 100 Premier League-kamper for Liverpool. Bare Michael Owen, Robbie Fowler, Jamie Redknapp og Steven Gerrard har vært yngre.

Scouseren er fortsatt bare 22 år gammel, og har oppnådd mye siden han debuterte i Premier League i desember 2016. Blant annet har han vunnet både Champions League og Premier League, noe ingen av de fire andre nevnte kan matche.

– Det er et flott antall. Det har vært en interessant reise. Han kom inn med et supert grunnlag som spiller og som person, og har benyttet dette til å ta store, store steg, sa Jürgen Klopp da han ble bedt om å kommentere jubilanten under sin pressekonferanse i dag.

– Jeg har hørt om milepælen, og når du ser bilder fra hans første kamp ser du at gutten er blitt mann. Selv om han fortsatt er en ung mann, så kunne ikke forskjellen ha vært mer tydelig.

– Når du tar i betraktning hans alder er det selvsagt fortsatt masse rom for forbedringer, og det vil han benytte seg av. Han vil bli enda bedre, også som person, selv om det kanskje er vanskelig.

– Det har vært veldig flott å være en del av denne reisen. Vi må være ærlige å si at alle drømmer om slike ting som dette, og så får du være en del av reisen. Det gjør det ganske spesielt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]