Full oversikt over landskampene:Wijnaldum matchvinner for Nederland

Her oppdateres det fortløpende hvordan Liverpool-spillerne gjør det for sine landslag.

Høstens tredje landslagspause kommer ubeleilig for klubblagene, som er midt inne i sin mest intense sesong noensinne. Spesielt lagene som spiller i europeiske turneringer har et heftig kampprogram.

For spillerne som er involvert på landslag bidrar ikke landskamper til at programmet blir lettere. For en rekke av lagene venter nå privatlandskamper, Nations League og kvalifiseringer til mesterskap. Liverpool har spillere som skal spille på tre kontinenter, og for mange av dem venter tre kamper på en snau uke.

Her er oversikten over hvilke Liverpool-spillere som er tatt ut og når de skal spille (oppdateres fortløpende etter hvert som kamper spilles):

England

Jordan Henderson og Joe Gomez. Trent Alexander-Arnold ble skadet mot Manchester City og må trekke seg fra troppen. Joe Gomez skadet på trening onsdag 11. november og er operert. Jordan Henderson ble sendt hjem 16. november.

Privatlandskamp mot Irland, Nations League mot Belgia og Island.

Torsdag 12. november kl. 21.00: England - Irland 3-0 - Jordan Henderson ble sittende på benken.
Søndag 15. november kl. 20.45: Belgia - England 2-0 - Jordan Henderson spilte første omgang.
Onsdag 18. november kl. 20.45: England - Island. 4-0 - Ingen Liverpool-spillere i troppen.

Wales

Neco Williams. Utlånte Harry Wilson er også i troppen.

Privatlandskamp mot USA og Nations League mot Irland og Finland.

Torsdag 12. november kl. 20.45: Wales - USA 0-0 - Harry Wilson spilte hele kampen. Neco Williams ble sittende på benken.
Søndag 15. november kl. 18.00: Wales - Irland 1-0 - Neco Williams spilte hele kampen. Wilson ikke i troppen.
Onsdag 18. november kl. 20.45: Wales - Finland. 3-1 - Harry Wilson spilte i 89 minutter, og gjorde Wales sitt første mål. Neco Williams ble sittende på benken.

Portugal

Diogo Jota.

Privatlandskamp mot Andorra, Nations League-kamper mot Frankrike og Kroatia.

Onsdag 11. november kl. 20.45: Portugal - Andorra 7-0 - Diogo Jota kom inn på stillingen 5-0 i det 74. minutt.
Lørdag 14. november kl. 20.45: Portugal - Frankrike 0-1 - Diogo Jota ble byttet inn etter 56 minutter.
Tirsdag 17. november kl. 20.45: Kroatia - Portugal. 2-3 - Diogo Jota ble byttet ut etter 77 minutter på stillingen 2-2, og serverte Joal Felix ved Portugals andre mål, men var heldig som ikke ble avblåst for hands i den situasjonen.

Japan

Takumi Minamino.

Privatlandskamper i Østerrike mot Panama og Mexico.

Fredag 13. november: Japan - Panama 1-0 -Minamino spilte 71 minutter og scoret kampens eneste mål fra straffemerket etter 60 minutter.
Tirsdag 17. november: Japan - Mexico. 0-2 - Minamino kom inn etter 57 minutter på stillingen 0-0.

Brasil

Roberto Firmino og Alisson Becker.

VM-kvalik mot Venezuela og Uruguay.

Lørdag 14. november kl. 01.30: Brasil - Venezuela 1-0 - Firmino scoret og spilte hele kampen. Alisson satt på benken.
Onsdag 18. november kl. 00.00 (natt til onsdag): Uruguay - Brasil 0-2 - Firmino spilte igjen hele kampen. Alisson ble sittende på benken i andre kamp på rad.

Nederland

Gini Wijnaldum.

Privatlandskamp mot Spania, Nations League mot Bosnia&Hercegovina og Polen.

Onsdag 11. november kl. 20.45 Nederland - Spania 1-1 - Gini Wijnaldum spilte første omgang.
Søndag 15. november kl. 18.00: Nederland - Bosnia & Hercegovina 3-1 - Wijnaldum spilte 64 minutter og scoret to mål.
Onsdag 18. november kl. 20.45: Polen - Nederland 1-2 - Kaptein Georginio Wijnaldum spilte hele kampen, og headet inn seiersmålet for Nederland i det 84. minutt.

Skottland

Andy Robertson.

EM-playoffinale mot Serbia, Nations League mot Slovakia og Israel.

Torsdag 12. november kl. 20.45: Serbia - Skottland 1-1 (4-5 etter straffer) - Andy Robertson spilte 120 minutter og var med på å ta seg til EM!
Søndag 15. november kl. 15.00: Slovakia - Skottland 1-0 - Robertson ikke i troppen grunnet hamstringproblemer.
Onsdag 18. november kl. 20.45: Israel - Skottland 1-0 - Robertson spilte hele kampen.

Sveits

Xherdan Shaqiri.

Privatlandskamp mot Belgia, Nations League mot Spania og Ukraina.

Onsdag 11. november kl. 20.45: Belgia - Sveits 2-1 - Xherdan Shaqiri spilte andre omgang.
Lørdag 14. november kl. 20.45: Sveits - Spania 1-1 - Xherdan Shaqiri spilte 73 minutter da seieren glapp på slutten for Sveits.
Tirsdag 17. november kl. 20.45: Sveits - Ukraina - Kampen avlyst på grunn av korona-utbrudd.

Hellas

Kostas Tsimikas.

Privatlandskamp mot Kypros og Nations League mot Moldova og Slovenia.

Onsdag 11. november kl. 15.45: Hellas - Kypros 2-1 - Kostas Tsimikas spilte første omgang.
Søndag 15. november kl. 20.45: Moldova - Hellas 0-2 - Tsimikas spilte 62 minutter.
Onsdag 18. november kl. 20.45: Hellas - Slovenia. 0-0 - Tsimikas ble byttet ut i det 90. minutt, og fikk dermed ikke være med på de fire overtidsminuttene.

Irland

Caoimhin Kelleher.

Privatlandskamp mot England, Nations League mot Wales og Bulgaria.

Torsdag 12. november kl. 21.00: England - Irland 3-0 - Kelleher satt på benken.
Søndag 15. november kl. 18.00: Wales - Irland 1-0 - Kelleher satt på benken.
Onsdag 18. november kl. 20.45: Irland - Bulgaria. 0-0 - Kelleher satt på benken.

Egypt

Mohamed Salah. Har testet positivt for Covid-19 og må i isolasjon. Spiller derfor ikke landskampene.

Kvalik til Afrikamesterskapet mot Togo.

Lørdag 14. november kl 20: Egypt - Togo 1-0 - Salah ikke i troppen.
Tirsdag 17. november kl. 17: Togo - Egypt. 1-3 - Salah ikke i troppen.

Senegal

Sadio Mané.

Kvalik til Afrikamesterskapet mot Guinea-Bissau.

Onsdag 11. november kl. 17: Senegal - Guinea Bissau 2-0 - Sadio Mané spilte hele kampen. Scoret det første målet og hadde målgivende på det andre.
Søndag 15. november kl. 17: Guinea Bissau - Senegal 0-1 - Sadio Mané spilte hele kampen og scoret vinnermålet som sender Senegal til Afrikamesterskapet.

Guinea

Naby Keita.

Kvalik til Afrikamesterskapet mot Chad.

Onsdag 11. november kl. 17: Guinea - Chad 1-0 - Naby Keita spilte hele kampen.
Søndag 15. november kl. 17: Chad - Guinea 1-1 - Naby Keita spilte hele kampen og scoret Guineas mål.

England U21

Rhys Williams og Curtis Jones.

EM-kvalifisering mot Andorra og Albania.

Fredag 13. november kl. 20.30: England U21 - Andorra U21 3-1 - Curtis Jones scoret 1-0-målet etter 27 minutter og ble byttet ut etter 72 minutter. Rhys Williams spilte hele kampen.
Tirsdag 17. november kl. 20.25: England U21 - Albania U21. 5-0 - Curtis Jones kom inn etter 61 minutter, på stillingen 4-0. Rhys Williams var ikke i troppen, for å være føre var i forhold til en liten skade.