Stolpeskudd – 1985/86:I dag er det 35 år siden King Kennys uforglemmelige scoring på Stamford Bridge, som sikret det 16. ligamesterskapet

Det ville ta mer enn en sommer før skammen etter Heysel var noe en kunne legge bak seg, hvis det i det hele tatt lar seg gjøre. Liverpool Football Club tok den uunngåelige straffen å bli bannlyst fra spill i Europa med stor verdighet.

3. mai 2021 kl 13.20Kenneth Baraas@KennethBaraas

Logg inn

Bli medlem Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]