Spillerbørs:Milner kom inn og vipps så tok Liverpool over initiativet

James Milner tok over kapteinsbindet da han kom inn ved pause. Og Liverpool tok over initiativet i kampen mot Red Bull Salzburg.

Alisson Becker6

Måtte se to baller gå i nettet bak seg tidlig da Salzburg var gjennombruddshissige og aggressive.Sjanseløs på 1-0-målet. På 2-0 var han også alene med målscoreren og var borti ballen, men måtte se den gå videre og inn i nettmaskene.

Neco Williams4

Mye slurv fra Neco også i dag- Forsøker og er spillbar, men det ville seg ikke helt i denne kampen heller. To svake kamper i pre season.

Joe Gomez5

Midtstopperne ble tatt på senga da Salzburg var hissige og kom seg til gode målsjanser. En lang tå da Salzburg fortsatte presset i andre omgang. God i bevegelsene, men slet med å pluke opp de mange Salzburg-angriperne.

Virgil van Dijk5

Slet med å bli klok på Daka, da han kombinerte fart og kløkt og løp mellom midtstopperne og scorer. Ble også utfordret av samme mann tidlig i andre omgang, gjorde en feil, men vant ballen. Måtte ta telling etter et ublidt møte med albuen til en Salzburg-spiller. Blødde fra øyenbrynet og gikk ut etter knapt 55 minutter.

Andy Robertson7

Som vanlig offensiv og spillbar på venstresiden og kom seg til flere gode innlegg. Spilte en bra omgang. God innsats og tilbakela som vanlig flere kilometere.

Fabinho4

Mistet ballen på 1-0-målet og var halvhjertet i gjenvinningen og ble løpt over på flere av de aggressive angrepene i begynnelsen av kampen. Slet med å komme seg inn i spillet. Skuffende svak førsteomgang og ble fortjent byttet ut.

Georginio Wijnaldum5

Gjorde flere forsøk på å ta tak i ballen og etablere spill etter at Salzburg hadde scoret og gått i offside fem-seks ganger. Liverpool hadde en god periode etter 2-0-målet da de lyktes bra med sitt offensive spill, mye takket være nederlenderen.

Naby Keita5

Mot Stuttgart viste Naby god form. Mot Salzburg lyktes han med svært lite. Spilte kun første omgang.

Mohamed Salah4

Forsøker og forsøker så godt han kan å komme seg til scoringssjanser, men uten at han lykkes helt. Salzburg var flinke til å komme seg med mange bak ballen og overmakten ble dessverre for stor. Fikk en kjempesjanse alene med keeper tidlig i andre omgang, men Salzburgs andremålvakt reddet. Vil ha ballen over på venstrefoten og det var østerrikerne flinke til å lese. Ofte bare nesten for Salah i de to Pre Season-kampene.

Roberto Firmino5

Gjør sitt beste for å komme i gode posisjoner, men aggressive Red Bull-forsvarere gjør arbeidsforholdene vanskelige. Ble igjen i garderoben i pausen.

Sadio Mané7

Hadde en kjempesjanse mot slutten av omgangen, men Salzburg reddet på streken. Var på vei igjennom da han ble tatt rett utenfor 16-meteren og forsvareren «bare» ble belønnet med gult kort. Hadde noen gode pasninger til sine rekkekamerater i dag.

Takumi Minamino4

Erstattet Firmino ved pause. Tilbake i Salzburg og ble gjort stas på før kampstart. Kom inn etter hvilen. Fikk tidlig en krempasning av Mane, men en dårlig førsteberøring gjorde at han mistet ballen. Viste lite som overbeviser oss om at han er nærmere en plass i Klopps førsteellever.

Curtis Jones8

Erstattet Keita ved pause. Har et godt overblikk, flink til å komme seg i posisjon. Brakte mer fart og bevegelse i et midtbaneledd som hadde store problemer i første omgang. Har også sin del av æren for at Liverpool tok over initiativet etter svake 50 minutt. God omgang.

Nathaniel Phillips6

Erstattet van Dijk etter 55 minutter. Markerte seg tidlig med et spark i siden på en av Salzburgs angripere. Godt overblikk. Gjorde manns jobb der bak.

James Milner8

Erstattet Fabinho ved pause. Fikk kapteinsbindet. Fikk seg en smell tidlig i andre omgang, men ristet det av seg. Viser med all tydelighet at den fysiske formen er intakt foran ligastarten om 17 dager. Godt overblikk, god til å veksle spillet med langpasninger og gjorde at Liverpool overtok initiativet i andre omgang. Regissør på 1-2. Liverpools bestemann.

Adrián

Erstattet Alisson etter 62 minutter. Fikk mye mer hjelp av forsvaret sitt enn det Alisson fikk. Holdt nullen mot Stuttgart og Salzburg.

Rhian Brewster

Erstattet Salah etter 62 minutter. Scorer to mål. Rhian lukter mål og gjør en kremjobb i kamp med oppasseren sin. Det første får han etter å ha løpt mellom midtstopperne og fikk en kjempepasning fra Milner. Utlikningsmålet fikk han etter at keeperen ikke greide å avklare. Rhian la den kontrollert høyt i målet. I målform! Lovende Pre Season!

Marko Grujic

Erstattet Wijnaldum etter 62 minutter. Jobbet godt når han kom inn. Hardt å møte serberen i duellene.

Harvey Elliott

Unggutten fikk en knapp halvtime. Får for innsatsen. Fikk en kjempeball av Grujic mot slutten. Med litt mer ro kunne det endt i en bra målsjanse. Det ble det ikke.

Kostas Tsimikas

Erstattet Robertson etter 62 minutter. Litt armer og bein i sin andre kamp i rødt. Måtte ta telling mot slutten også, men beit tennene sammen og kom seg opp.

Ki-Jana Hoever

Erstattet Gomez etter 62 minutter. God til å legge langpasningene med kirurgisk presisjon. Grunn til ¨være brukbart fornøyd med innsatsen i denne kampen.

Billy Koumetio

Erstatter Williams etter 62 minutter. Slepen i bevegelsene. Hadde en mulighet på heading. Stort sett brukbart bak, men også han slurvet noe i avleveringene. Var også i full fart framover da han mot slutten mistet ballen og laget frispark i farlig posisjon. Har ikke gjort seg bort i sine innhopp i Østerrike.