Flere av spillerne som er med til Østerrike har usikker fremtid

Liverpool ønsker å selge flere av spillerne som er med til Østerrike, men sliter med å finne beilere.

En rekke spillere som var utlånt i 2020/21-sesongen har nå returnert til moderklubben Liverpool. 

Fremtiden i rødt virker i beste fall tvilsom for de fleste av utlånsspillerne, men i et korona-påvirket marked sliter Liverpool med å finne klubber som kan betale for spillerne. I tillegg er andre spillere i periferien av stallen til salgs for å få overgangsmidler. 

Dette er spillerne med usikker fremtid på Liverpools treningsleir. 

Nathaniel Phillips

Dette har han oppnådd så langt: I likhet med Rhys Williams tilnærmet feilfri i siste del av 2020/21-sesongen, men pekte seg enda mer ut enn makkeren. Scoret sitt første mål i Premier League mot Burnley, og hadde en viktig redning på streken i siste serierunde. 

Dette tilbyr han: Enorm i duellspillet og hiver seg inn med hodet først i alle situasjoner. Intelligent. 

Ryktes til: Burnley og flere andre Premier League-klubber skal ha vist interesse

Pris: £15M

GÅR I KRIGEN: Phillips elsker å duellere.

GÅR I KRIGEN: Phillips elsker å duellere.

Marko Grujic

Dette har han oppnådd så langt: Ble signert i januar 2016, men ble i realiteten Liverpool-spiller sommeren det samme året. Fikk tross imponerende prestasjoner i pre-season aldri muligheten i viktige kamper for Klopps mannskap, og har tilbragt de siste sesongene på utlån. I det siste utlånet i Porto fikk han 1759 minutter, blant dem to starter i Champions League-kvartfinalene mot Chelsea. 

Dette tilbyr han: Høyreist og fysisk sterk midtbanespiller, men virker å ha slitt med å finne sin rolle på midtbanen. Fremragende hodespiller og tung skuddfot. Har vist målfarlige egenskaper. 

Ryktes til: Porto, klubber i Italia (blant dem Sassuolo), klubber i Tyskland

Pris: £12-£15M

Harry Wilson

Dette har han oppnådd så langt: Imponerte i en årrekke på akademilagene til Liverpool, men har måttet prøve å vise seg frem for andre klubber. Tross gode utlån i Hull City, Derby County, Bournemouth og Cardiff City har han aldri blitt satset på av Klopp. Bare tre spillere leverte flere målgivende i Championship forrige sesong. Er ikke med på Liverpools treningsleir enda, men slutter seg sannsynligvis til spillergruppen etter ferien. 

Dette tilbyr han: En av verdens beste venstreføtter. Har scoret en rekke nydelige frisparkmål og langskudd de siste sesongene, og leverer generelt presise dødballer. Er trolig for veik fysisk for å hevde seg på det øverste nivået i England. 

Ryktes til: Benfica, West Bromwich, Brentford

Pris: £12-£15M

SENKET MANCHESTER UNITED: Wilsons høydepunkt så langt var da han dundret ballen i nettet bak United-keeperen, og feiret med å vise fem fingre til supporterne.

SENKET MANCHESTER UNITED: Wilsons høydepunkt så langt var da han dundret ballen i nettet bak United-keeperen, og feiret med å vise fem fingre til supporterne.

Divock Origi

Dette har han oppnådd så langt: Nøkkelspiller da Liverpool vant Champions League i 2019, og for alltid en legende i klubben for rollen hans i det. Har ikke greid å følge opp suksessen og det går lenger og lenger mellom kampene. 

Dette tilbyr han: En mann for de store anledningene. God fysikk og har vist at han er en klassespiller i form. 

Ryktes til: Borussia Monchengladbach

Pris: £10M-£15M

Xherdan Shaqiri

Dette har han oppnådd så langt: Har spilt en viktig rolle i enkeltkamper for Liverpool, blant annet da han senket Manchester United i 2018, men det blir lenger og lenger mellom de avgjørende bidragene. Viste i EM at han fortsatt har mye å komme med på det øverste nivået.  

Dette tilbyr han: En mann for de store anledningene. Strålende venstrefot og en spiller som alltid får ting til å skje. 

Ryktes til: Lazio

Pris: £13M

SENKEN MAN UNITED: Shaqiri har stått for noen minneverdige øyeblikk i rødt.

SENKEN MAN UNITED: Shaqiri har stått for noen minneverdige øyeblikk i rødt.

Neco Williams

Dette har han oppnådd så langt: Tok mulighetene han fikk i 2019/20-sesongen, og er reserve bak Trent Alexander-Arnold. Skal ønske seg bort for å få mer spilletid, ettersom høyrebackplassen er opptatt i all overskuelig fremtid. Slutter seg til førstelaget etter ferien. 

Dette tilbyr han: Uredd type med god innleggsfot. Har vist på akademinivå at han er målfarlig. Stort utviklingspotensial defensivt.  

Ryktes til: Leeds United, Southampton, Burnley

Pris: £10M

Taiwo Awoniyi

Dette har han oppnådd så langt: Ble signert fra nigerianske Imperial Academy etter å ha imponert Liverpools speidere i U20-VM samme året. Fikk endelig arbeidstillatelse etter et fruktbart opphold i Union Berlin, hvor han scoret fem mål på 22 kamper. Har hele 139 kamper på profesjonelt nivå i Belgia, Nederland og Tyskland. 

Dette tilbyr han: Fysisk sterk spiss som har sin styrke i luftspillet. Har forbedret teknikken og er en mer komplett spiller etter oppholdet i Tyskland. Lagspiller. 

Ryktes til: Fulham, West Bromwich, Stoke, Anderlecht, tyske klubber

Pris: £7M

Rhys Williams 

Dette har han oppnådd så langt: Var tilnærmet feilfri i siste del av 2020/21-sesongen da han i tospann med Nat Phillips var en viktig del i at Liverpool sikret Champions League-spill den kommende sesongen. 

Dette tilbyr han: God på å bryte foran og lese spillet, og presis pasningsfot. Må utvikles fysisk for å kunne være stopper på det øverste nivået. 

Ryktes til: Utlån til Championship/League One

Pris: £3M-£7M

Loris Karius

Dette har han oppnådd så langt: Så ut til å ha sikret seg keeperplassen i Liverpool med godt spill i siste halvdel av 2017/18-sesongen, men tabbet seg ut i Champions League-plassen. Har dessverre aldri kommet seg etter den smellen. Slapp bare inn ett mål på tre kamper på utlånet i Union Berlin, men trenger å spille på seg selvtilliten igjen. 

Dette tilbyr han: Ett brennende ønske om å vise at han kan spille på det øverste nivået. 

Ryktes til: Ser for seg å spille i Italia eller Spania.

Pris: £2M-£5M

Ben Woodburn

Dette har han oppnådd så langt: Ble Liverpools yngste målscorer noensinne da han scoret mot Leeds United i ligacupens kvartfinale i 2016, men har ikke klart å leve opp til de enorme forventningene som fulgte med scoringen. Har vært svært uheldig med skader de siste sesongene, og har slitt med å få spilletid for utlånsklubbene sine. 

Dette tilbyr han: Nese for mål og gode skuddbein. Bedre rustet fysisk enn tidligere. Kan blomstre i rett system og med mer hell på skadefronten. 

Ryktes til: Utlån til League One virker sannsynlig

Pris: £1M-£5M

Kilder: The Athletic, Goal, Transfermarkt