Dette skriver avisene:«Han utmerket seg på en kveld som viste kvaliteten Klopp har i troppen»

Liverpool kunne cruise videre til fjerde runde i ligacupen etter 3-0-seier over Norwich, og den britiske pressen lot seg imponere av bredden i Klopps tropp.

Etter 3-0-seier i Ligacupens tredje runde på Carrow Road, fikk Liverpool bevist at de ikke har så store problemer med bredde i troppen som mange har hevdet. Dette skriver avisene etter kampen mot Norwich.

«Viste kvaliteten i troppen»

«Resultattavla minnet om Liverpools forrige besøk til Carrow Road for en måned siden, men det var noen andre som leverte», skiver Tom Roddy i The Times. «Dette var den perfekte Carabao Cup-kvelden for Jurgen Klopp, en måned etter 3-0-seieren over Norwich City i åpningskampen i Premier League-sesongen, da superstjernene hans ble hjemme mens en trio med tenåringer ble introdusert og reservene fikk lov til å skinne.»

«Takumi Minamino har vært langt fra startoppstillingen denne sesongen, etter at skade og form forstyrret starten på Anfield, men han avsluttet kvelden med to mål i sin første kamp denne sesongen, på hver side av en klinisk Divock Origi-heading.»

SESONGENS "FØRSTE" TOUCH: Takumi Minamino scoret åpningsmålet etter fire minutter – med ett av sine aller første touch denne sesongen.

SESONGENS "FØRSTE" TOUCH: Takumi Minamino scoret åpningsmålet etter fire minutter – med ett av sine aller første touch denne sesongen.

«Sjansene deres for å erstatte Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino i startoppstillingen er like slanke som sjansen for at Kostas Tsimikas velges foran Andy Robertson på venstrebacken, og likevel var den greske forsvareren den fremragende spilleren med to målgivende på en kveld som viste kvaliteten Klopp har i troppen.»

«Kaide Gordons førstelagsdebut, et par uker før hans 17-årsdag, betyr at hans tidligere lag, Derby County, vil få sårt tiltrengte 100 000 pund ni måneder etter at han flyttet til Merseyside for 1,1 millioner pund. Gordons tilstedeværelse overskygget inkluderingen av Conor Bradley, en erfaren profesjonell i forhold, med tre landskamper for Nord-Irland selv om dette var 18-åringens første for Liverpool. De var så unge og friske der de gikk ut på Carrow Road at de så ut som konkurransevinnerne, men prestasjonene viste at de hørte hjemme. Det gjorde også Tyler Morton, den 18 år gamle Wirral-gutten på midtbanen, som sluttet seg til akademiet som syvåring.»

«Har bredden til å seriøst konkurrere»

«Liverpool cruiset inn i fjerde runde og antyder at hvis de skulle ønske det, har de bredden til å seriøst konkurrere om sin første ligacupseier siden 2012», skriver Nick Ames i The Guardian. «Kostas Tsimikas stjal showet, og viste at han er en mer enn dyktig nok stedfortreder for Andy  Robertson, og var direkte ansvarlig for to mål.»

«Selv om han er liten så Gordon sterk ut og hadde sjanser på mål i begge omganger. Bradley vil lære av taklingen på Dimitris Giannoulis, som ga Norwich straffespark, men ellers så han sammensatt ut.»

«Liverpool tok ledelsen etter fire minutter da Tsimikas sitt hjørnespark ble nikket ned av Divock Origi, og til Takumi Minamino. Avslutningen, lavt mellom beina til Angus Gunn, var angriperens første meningsfulle berøring denne sesongen.»

«Tsimikas fortsatte å skape farlige situasjoner med en strøm av innbydende leveranser men Norwich forbedret seg og ville ha fortjent en utligning hvis Tzlolis, som siktet midt i mål men måtte se Kelleher redde straffesparket med en utstrakt fot, hadde siktet bedre. Pierre Lees-Melou hadde en annen god mulighet til å utligne kort tid etter pause og, nesten umiddelbart, frigjorde Curtis Jones Tsimikas, som fant Origi som headet ballen forbi Gunn.»

«Da det gjenstod 10 minutter tok Minamino seg gjennom en rekke ikke-eksisterende taklinger for å presse inn et tredje.»

«Gordon må ha elsket det»

«Wow, han ser bare ut som en 16-åring, kunne du kanskje hørt på Carrow Road tirsdag kveld», skriver Kieran Gill i Daily Mail. «Det er fordi det er det han er, og Kaide Gordon siste nok i sin Liverpool-debut til å vise at Jürgen Klopp har funnet gull i denne engelske tenåringen.»

«Carabao Cup er tilsynelatende i en kamp for å holde ser relevant. Prøv å fortelle det til Liverpools tre tenåringer. Takumi Minamino og Divock Origi scoret målene, men Klopps barn gjorde jobben sin.»

«Spesielt Gordon må ha elsket denne anledningen. Han spilte første omgang på høyrevingen rett foran Liverpoolsupporterne som jublet for hvert trekk.»

DEBUTEN: 16 år gamle Kaide Gordon fikk sin Liverpooldebut, og viste hvorfor Liverpool kjøpte ham fra Derby tidligere i år.

DEBUTEN: 16 år gamle Kaide Gordon fikk sin Liverpooldebut, og viste hvorfor Liverpool kjøpte ham fra Derby tidligere i år.

«– Jeg likte dette, sa Klopp. Han (Gordon) har mye ting å forbedre, å lære, men det er allerede mange ting der. Vi skal behandle ham forsiktig.

«– Conor er den første nordirske spilleren (som har spilt offisiell kamp for Liverpool) siden 1954! Han spilte en super kamp, og Tyler også. Det var en stor kamp for alle tre.»

«Begge ruslet rundt med letthet og kontroll»

«For Jürgen Klopp var dette den ideelle Carabao Cup-kvelden,» skriver Jim White i the Telegraph. «Det var ikke bare seieren og det faktum at han kunne gi spilletid til reservene, det var også det at han kunne gi debuten til en trio av  tenåringer – Kaide Gordon, Conor Bradley og Tyler Morton.»

«Tsimikas, Origi, Minamino: en trio som neppe ville blitt sett sammen utenfor en Carabao Cup-kamp, kanskje, men de gjorde jobben.»

«Dimitris Giannoulis ble felt av Liverpools Conor Bradley, og fikk straffespark. Men den første nordiren som spilte for Liverpool siden 1954 fikk rødmen spart da Tzolis straffespark var altfor nær Caomhin Kelleher.»

«Det største problemet til Norwich var at de møtte et Liverpool-lag som, selv om det inneholdt få av de som kan regnes som en del av Klopps førsteellever, fortsatt var tilstrekkelig sterk til å inkludere Curtis Jones og Joe Gomez. Begge ruslet rundt med letthet og kontroll, og ga Norwich lite rom til å manøvrere på.»

STRAFFEREDNING: Caoimhin Kelleher reddet straffeforsøket fra Christos Tzolis.

STRAFFEREDNING: Caoimhin Kelleher reddet straffeforsøket fra Christos Tzolis.

«Liverpool kan fortsette å rotere»

«Jurgen Klopps blanding av utrolig talentfulle ungdommer, seniorer og spillere som presser på for en førstelagsplass var ganske enkelt mye bedre enn Norwich», skriver Karl Matchett i the Independent. «Det er i stor grad fortellingen om kvelden på Carrow Road, hvor vertene hadde sine øyeblikk som kunne ha ført til en annen historie men som de til slutt forkastet. Liverpool gjorde ikke det, og gikk videre til fjerde runde.»

«Norwich ble tildelt et straffespark, men hjemmelagets nye greker, Christos Tzolis måtte se at forsøket hans – slått langs bakken midt mot mål – ble reddet av Kellehers utstrakte støvler. Kaptein for kvelden, Joe Gomez, blokkerte returen, og Curtis Jones, som spilte sin 50. kamp for Liverpool, gikk rett i angrep og klarte nesten å dobbelt-straffe Norwichs skjendighet.»

«Sjansene kom og gikk i begge ender, men det var det inntil Minamino scoret sitt andre, de rødes tredje, etter mer nølende og sjambolisk forsvarsspill 10 minutter før full tid. Liverpool kan fortsette å rotere. Norwich må konsentrere seg om ligaen.»