Sett opp «ditt lag»:Hvem bør starte kvartfinalen?

Onsdag kveld braker det løs på Anfield. Tre av spillerne som var med å slå Man City sist, er sannsynligvis ikke med nå.

4. apr 2018 kl 08.59 Arve Vassbotten

Sesongens første møte med Manchester City endte med 5-0-tap etter at Sadio Mané ble utvist i første omgang, da City ledet 1-0. Den gangen startet Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Joël Matip, Ragnar Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Can, Salah, Mané og Firmino.

I sesongens andre oppgjøret ble Man City påført sitt første, og til nå eneste, tap i Premier League, da Liverpool vant 4-3 på Anfield. Salah, Mané, Firmino og Oxlade-Chamberlain scoret da målene for de røde.

Startoppstillingen den gangen bestod av; Karius, Gomez, Lovren, Matip, Robertson, Can, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Salah, Mane og Firmino.

Når Jürgen Klopp skal ta ut sitt mannskap til kveldens oppgjør mangler han både Joe Gomez, Joël Matip og sannsynligvis Emre Can av de som startet den gangen. I tillegg er Adam Lallana og Ragnar Klavan skadet.

Ta ut dine 11

Bruk vår «lagvelger», ta ut hvilke 11 du mener Jürgen Klopp bør starte med i kveld, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Disse har fansen valgt

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]