VideoChelsea klatret forbi med ett plussmål

Slik gikk det i de andre kampene lørdag.

16. sep 2018 kl 08.56 Arild Skjæveland

Etter Liverpools sterke 2-1 seier på Wembley ble det spilt seks andre kamper i Premier League på lørdag.

I likhet med Jürgen Klopps menn har Maurizio Sarris Chelsea også full pott på de fem første rundene. Det var ingen stor overraskelse at akkurat det skulle fortsette når de fikk besøk av et svakt Cardiff City på Stamford Bridge.

Gjestene tok ledelsen ved Sol Bamba etter et kvarter, før Eden Hazard scoret et hattrick. Willian scoret 4-1 målet sju minutter før slutt. Den scoringen sendte Chelsea opp på førsteplass på tabellen med ett plussmål mer enn LFC.

Om to uker skal Liverpool og Chelsea møtes til ligakamp på Stamford Bridge.

Målfest i Bournemouth

I Bournemouth fikk Eddie Howe og co besøk av Leicester City. Leicester ga Liverpool god motstand like før landslagspausen, men ble overkjørt på Vitality Stadium. Stillingen var 3-0 til pause, før Adam Smith la på til 4-0 ni minutter før slutt. James Maddison og Marc Albrighton scoret to mål helt på tampen, men da var det alt for sent.

Wilfried Zaha var tilbake for Crystal Palace. Roy Hodgsons lag vinner ikke uten sin store stjerne, og angriperen ble avgjørende også denne gang. Etter 38 minutter får han ballen ute på siden, drar seg inn, og klinker ballen i motsatt hjørne. En fantastisk scoring, som ble kampens eneste. David Wagners Huddersfield har kun to poeng på fem kamper, og ligger like over streken.

City vant komfortabelt

Manchester City klatret til tredjeplass på tabellen med en enkel 3-0 seier hjemme mot Fulham. Leroy Sané scoret allerede etter to minutter, og det kunne fort ha blitt mye mer. David Silva og Raheem Sterling scoret de andre målene. Citys stjernespiss Sergio Agüero ble tatt av banen etter 53 minutter, med noe som så ut til å være et problem med ankelen.

Rafael Benítez sitt Newcastle jakter fortsatt sin første seier, men heller ikke hjemme mot Arsenal skulle den komme. Granit Xhaka satte inn et nydelig frispark fem minutter ut i andreomgang, før Mesut Özil doblet ledelsen ti minutter senere. Ciaran Clark redusertepå overtid, men fortsatt står laget med det éne poenget etter fem runder, og er under streken.

I kveldskampen var det møte mellom José Mourinhos Manchester United og Watford, som i likhet med Liverpool og Chelsea sto med fire strake seire etter fire runder. To scoringer på tre minutter i den første omgangen tippet det Uniteds vei, og de holdt unna Watfords press på slutten etter at Andre Gray hadde redusert. David De Gea hadde, ikke overraskende, flere viktige redninger.

Søndag spilles Wolverhampton - Burnley kl. 14.30, og Everton - West Ham kl. 17.00, før runden avsluttes med Southampton - Brighton kl. 21.00 mandag. Alle kampene går på TV 2 Sport Premium