– Wolves får ikke den respekten de fortjener

Alexander-Arnold er spent på kampplanen til Klopp før dagens kamp.

29. des 2019 kl 10.46 Kenneth Baraas

Liverpool leder tabellen med ti poeng, og den ledelsen kan øke til en luke på 13 poeng - med en kamp mindre spilt.

Wolverhampton kommer på besøk, etter å ha straffet et Manchester City-lag som fikk keeperen sin utvist etter 12 minutter - for under to døgn siden.

De oransjekledde kommer til Anfield med en god dose form i bagasjen. Ulvene har tre seire på sine fem siste kamper, og kun tapt en av de.

Nuno Espirito Santos mannskap trives som underdog, og den rollen har de definitivt på Anfield, og Alexander-Arnold vet hvilke kvaliteter laget besitter.

– De får trolig ikke den respekten de fortjener, med tanke på spillerne de har og måten de spiller fotball på, sier Liverpools høyreback til LFC TV.

Skapt problemer tidligere

– De ga oss problemer forrige sesong, men ja, vi har også kvaliteter i laget, og motivasjon, til å straffe dem.

Anfield-klubben vant dog begge ligaoppgjørene 2-0, mens Wolves vant FA cup-oppgjøret 2-1 mot et noe reservepreget Liverpool-mannskap.

– Vi vet at trenerapparatet jobber hardt med å finne hull i Wolves-laget og finne ut hva vi kan gjøre mot dem. Det blir interessant å se hva kampplanen blir, men jo mer vi kjøper planen deres jo mer selvtillit tar vi med oss, og forhåpentligvis er det nok til å ta tre poeng, fortsetter Alexander-Arnold.

Utviklingen til engelskmannen har gått lynraskt, og de siste sesongene har han gjort høyrebackplassen i Liverpool til sin egen.

– Da jeg gikk inn i dette tiåret gikk jeg sikkert i 6. klasse, og å være her jeg er nå er helt utrolig. Det har vært litt av en reise, og jeg er takknemlig for alle som har hjulpet meg på veien.

– Nå har vi en enorm selvtillit i laget. Vi føler vi kan gå inn i alle kamper og gjøre som vi ønsker. Det er massivt å ha en slik selvtillit. Vi gjør det bra, men vi kan ikke ta ting for gitt, vi må alltid være på tå hev, avslutter banens bestemann mot Leicester.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]