Alexander-Arnold er månedens Liverpool-spiller for desember

Høyrebacken hadde en strålende desember-måned.

9. jan 2020 kl 13.38 Arild Skjæveland

Liverpool hadde en fantastisk desembermåned, og det samme hadde Trent Alexander-Arnold. 

Klubbens 21 år gamle høyreback scoret ett mål, hadde fire målgivende, og var del av et forsvar som holdt nullen i fem kamper.

Dette er andre gang Trent får prisen. Han ble også kåret til klubbens beste i november 2018. Tidligere denne sesongen vant Mohamed Salah i august, Roberto Firmino i september, Alex Oxlade-Chamberlain i oktober og Sadio Mané i november.

Stolt av prisen

Alexander-Arnold fikk troféet på Melwood i dag.

– Det er stort for meg å få en pris fra supporterne, så det betyr mye. Det var en god måned for klubben - vi vant et trofé og hadde noen gode resultater i ligaen. Jeg er veldig stolt, og forhåpentligvis kan jeg opprettholde den gode formen, sier hovedpersonen selv til Liverpoolfc.com.

Han ser tilbake på en innholdsrik og travel måned.

– Det å vinne troféet i Qatar var stort for klubbens historie og for klubben som aldri hadde gjort det før, så for oss var det stort. Leicester-kampen var stor, og det samme var seieren i derbyet. Spesielt når vi vant så overbevisende. Det har vært en god måned.

Trent er også nominert til å bli månedens spiller i Premier League. Jürgen Klopp er, igjen, nominert som månedens manager.

Liverpools neste kamp er mot Tottenham. Den spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]