Tre spillere tilbake for Manchester United

Solskjær har flere valgmuligheter i forsvar til søndagens kamp.

18. jan 2020 kl 13.00 Kenneth Baraas

Manchester United har slitt med flere skader i den siste tiden, og må klare seg uten blant annet Paul Pogba og Scott McTominay i oppgjøret mot Liverpool. Marcus Rashford gikk av med skade i midtuka, og Ole Gunnar Solskjær hadde følgende å si om situasjonen:

– Jeg kan ikke gi noe svar nå. Selvfølgelig vil vi gi ham så mye tid som mulig til å finne ut av skaden. Vi vil gjøre noen flere vurderinger, og han vil få behandling i dag, i går var det kun restitusjon. 

– Men jeg vil ikke holde pusten. Jeg tror egentlig ikke han blir klar, men la oss se. 48 timer, så får vi se, sa Solskjær etter Wolves-kampen i midtuka, ifølge MUTV (Manchester United TV). 

Styrket forsvar

I de bakre rekkene ser det dog lysere ut for de røde djevlene. Harry Maguire slet med en liten skade i forrige uke, men spilte sist mot Wolverhampton og er klar til søndagens kamp. 

Den norske manageren kan også ønske fire andre forsvarsspillere velkommen tilbake. 

– Luke Shaw var på treningsfeltet (fredag) for å se hvordan ståa var. Han har vært sjuk og hatt et lite skadeproblem. Diego (Dalot) er tilbake, men Marcos Rojo er fremdeles ikke klar. Han har hatt en større leggskade som har tatt lengre tid enn forventet, sier Solskjær, ifølge Manchester Evening News.

– Axel Tuanzebe hadde et tilbakeslag, men nærmer seg. Eric (Bailly) og Tim (Fosu-Mensah) er spilleklare. 

Både Bailly og Fosu-Mensah gjorde comeback for United U23-lag sist fredag, mens Shaw har mistet to kamper på grunn av sykdom og en trøblete hamstring. Dalot har forøvrig sittet på benken i de siste kampene, etter å ha vært skadet siden oktober.

Trolig vil det ikke bety noe mer enn at gjestene styrker benken med Bailly og Fosu-Mensah tilbake, ettersom Victor Lindelöf og Harry Maguire trolig vil ta plass i midtforsvaret.

Unggutten Brandon Williams har imponert stort på venstrebacken til United i Shaws skadefravær, men det kan hende sistnevnte blir valgt på grunn av rutinen, i det som blir et intenst oppgjør på Anfield. Så sant Shaw blir kampklar til søndag. 

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17:30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]