Firmino beklaget seg overfor Klopp

Brasilianeren avbrøt klemmen fra manageren og mente han selv sviktet foran mål.

13. jan 2020 kl 15.29 Kenneth Baraas @KennethBaraas

Roberto Firmino var en av banens beste i 1-0-seieren over Tottenham, og målscoreren har høstet ros fra både manager og medspillere etter sin avgjørende scoring på Tottenham Hotspur Stadium. 

– En helt strålende spiller. Det er ikke første gang jeg sier og forhåpentligvis ikke siste gang. Veldig imponerende, lyder hyllesten fra Jürgen Klopp.

Ukjent spiller

På scoringen ble Tottenhams Premier League-debutant, Japhet Tanganga, dratt av, før Roberto Firmino fant åpningen han trengte og sendte Liverpool i ledelsen. 

Debutanten imponerte dog flere i sin første kamp i ligaen, men Klopp hadde en innrømmelse å komme med på pressekonferansen etter kamp:

– Jeg visste ikke om ham, så jeg var overrasket da jeg så at han skulle starte. 

– Vår kampanalytiker visste om ham og fortalte meg det jeg trengte å vite, så etter det visste jeg mer. Men han var god, veldig imponerende. Og det var en fin velkomst fra supporterne da navnet hans ble lest opp.  

MÅLSCORER: Firmino sikret seieren mot Tottenham.

MÅLSCORER: Firmino sikret seieren mot Tottenham.

Dårlig samvittighet

Selv om Liverpools brasilianske spiss leverte en god kamp, var ikke Firmino fornøyd i sekundende etter kampslutt. 

– Når jeg gikk til ham for å gi en klem etter kampen, så stoppet han meg og sa at han ville si noe først: «Jeg vet jeg burde scoret flere»

– Det var absolutt ikke det jeg skulle si til ham, og ikke noe jeg tenkte over. Kanskje han burde gjort det, for den første sjansen kom fra fantastisk spill i forkant. Firmino fikk avsluttet, før Oxlade traff stolpen, sier Klopp.

Alisson Becker har også snakket varmt om Firmino etter Tottenham-kampen, og sisteskansen hyller viktigheten som sin landsmann utgjør for laget. 

– Bobby er en av de viktigste spillerne i laget - og vi har mange. Jeg mener at alle er viktige, men i tillegg til å score viktige mål når vi trenger det, så får han laget til å spille ved å falle ned og bidra lavere i banen, sier Alisson til Liverpoolfc.com

– Det er viktig for laget, samtidig som det er noe han liker å gjøre. Han liker å hjelpe, og jeg er ordentlig glad for at han scoret, for angripere trenger scoringer for å beholde selvtilliten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]