Firmino beklaget seg overfor Klopp

Brasilianeren avbrøt klemmen fra manageren og mente han selv sviktet foran mål.

13. jan 2020 kl 15.29 Kenneth Baraas

Roberto Firmino var en av banens beste i 1-0-seieren over Tottenham, og målscoreren har høstet ros fra både manager og medspillere etter sin avgjørende scoring på Tottenham Hotspur Stadium. 

– En helt strålende spiller. Det er ikke første gang jeg sier og forhåpentligvis ikke siste gang. Veldig imponerende, lyder hyllesten fra Jürgen Klopp.

Ukjent spiller

På scoringen ble Tottenhams Premier League-debutant, Japhet Tanganga, dratt av, før Roberto Firmino fant åpningen han trengte og sendte Liverpool i ledelsen. 

Debutanten imponerte dog flere i sin første kamp i ligaen, men Klopp hadde en innrømmelse å komme med på pressekonferansen etter kamp:

– Jeg visste ikke om ham, så jeg var overrasket da jeg så at han skulle starte. 

– Vår kampanalytiker visste om ham og fortalte meg det jeg trengte å vite, så etter det visste jeg mer. Men han var god, veldig imponerende. Og det var en fin velkomst fra supporterne da navnet hans ble lest opp.  

MÅLSCORER: Firmino sikret seieren mot Tottenham.

MÅLSCORER: Firmino sikret seieren mot Tottenham.

Dårlig samvittighet

Selv om Liverpools brasilianske spiss leverte en god kamp, var ikke Firmino fornøyd i sekundende etter kampslutt. 

– Når jeg gikk til ham for å gi en klem etter kampen, så stoppet han meg og sa at han ville si noe først: «Jeg vet jeg burde scoret flere»

– Det var absolutt ikke det jeg skulle si til ham, og ikke noe jeg tenkte over. Kanskje han burde gjort det, for den første sjansen kom fra fantastisk spill i forkant. Firmino fikk avsluttet, før Oxlade traff stolpen, sier Klopp.

Alisson Becker har også snakket varmt om Firmino etter Tottenham-kampen, og sisteskansen hyller viktigheten som sin landsmann utgjør for laget. 

– Bobby er en av de viktigste spillerne i laget - og vi har mange. Jeg mener at alle er viktige, men i tillegg til å score viktige mål når vi trenger det, så får han laget til å spille ved å falle ned og bidra lavere i banen, sier Alisson til Liverpoolfc.com

– Det er viktig for laget, samtidig som det er noe han liker å gjøre. Han liker å hjelpe, og jeg er ordentlig glad for at han scoret, for angripere trenger scoringer for å beholde selvtilliten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]