Ingen har senket Liverpool. Faktisk er det kun tre spillere som har scoret utligningsmål

Bare tre lag har klart å utligne etter at Liverpool har tatt ledelsen denne sesongen.

28. jan 2020 kl 11.24 Arild Skjæveland

Liverpool har vunnet ufattelige 22 av 23 kamper i Premier League denne sesongen. Den siste endte uavgjort på Old Trafford, da Adam Lallana dukket opp på bakre stolpe og scoret fem minutter før slutt.

Dermed sier det seg selv at det ikke er noen spillere som har scoret et vinnermål mot Liverpool denne sesongen.

Nå rotet Liverpool bort en tomålsledelse i FA cupen på søndag, men med toppet mannskap og i ligaen er det nok en oppsiktsvekkende statistikk:

Liverpool har kun har gitt fra seg ledelser i Premier League tre ganger denne sesongen - og ingen av gangene har det endt med poengtap…

Tre utligningsmål - ingen poengtap

James Maddison var den første. Liverpool hadde vært det beste laget i hjemmekampen mot Leicester.

Litt ut av ingenting fikk Ayoze Perez ballen i mellomrommet, vendte bort Fabinho, og slo en stikker til James Maddison. Han avslutter via Adrían og i mål - med 10 minutter igjen av ordinær tid.

På overtid ble Sadio Mané sparket ned Marc Albrighton inne i feltet. Liverpool får straffe, og James Milner er iskald. De helrøde vinner 2-1.

FØRSTE: James Maddison ble den første som scoret et utligningsmål mot Liverpool denne sesongen.

Den andre var Wilfried Zaha. Etter at Liverpool tok ledelsen ved Sadio Mané fem minutter etter hvilen, avsluttet Zaha et flott Crystal Palace-angrep med åtte minutter igjen av ordinær tid.

Christian Benteke finner Andros Townsend, som spiller inn til Wilfried Zaha. Han lar ballen trille, legger til rette og skyter lavt under Alisson Becker og i mål.

Bare tre minutter senere svarer Liverpool. Trent Alexander-Arnold slår en god corner, det blir klabb og babb, og ballen havner hos Roberto Firmino som scorer sikkert. Liverpool vinner 2-1.

DEN ANDRE: Wilfried Zaha utlignet til 1-1 etter 82 minutter på Selhurst Park.

Den tredje er Raúl Jiménez. Liverpool tok ledelsen tidlig ved Jordan Henderson, men Wolverhampton løftet seg mange hakk og var fullt på høyde med Liverpool i banespillet.

Jiménez spiller ut til lynkjappe Adama Traoré på kanten. Han rekker frem før Virgil van Dijk, og slår nydelig inn i feltet der meksikaneren henger i luften og header elegant inn 1-1.

Seks minutter før slutt avgjør Liverpool igjen. Mohamed Salah fører ball, og ser ut til å gå seg fast. Ballen havner hos Henderson som stikker gjennom til Firmino. Han tar et par touch og setter ballen utagbart opp i hjørnet bak Rui Patricio. Liverpool vinner 2-1.

DEN TREDJE: Raúl Jiménez ble den tredje spilleren som scoret et utligningsmål mot Liverpool denne sesongen.