- Fansen burde feire situasjonen vi er i

Klopp mener Liverpool spilte en tilnærmet perfekt kamp.

19. jan 2020 kl 20.59 Kenneth Baraas

Liverpool imponerte nok en gang på Anfield, og fansen kunne feire både tabelltopp og seier over kanskje sin argeste rival. På tribunen runget «Vi skal vinne ligaen!», og det har Jürgen Klopp ingenting imot.

De kan synge det, de har sunget det noen ganger tidligere også, tror jeg. Jeg har ikke noe problem med det. Alle burde feire situasjonen vi er i, bortsett fra oss selv. Ingenting har endret seg, samme situasjon pluss tre poeng, sa Klopp til Sky Sports etter kampen.

– Fansen kan synge hva de vil. Vi er ikke her for å bestemme over det. Hvis de ikke var i godt humør, så ville det vært veldig rart. Vi er her for å gjøre jobben. Jeg holder konsentrasjonen fordi vi spiller igjen på torsdag.

– Vi vil ikke delta på festen ennå. Jeg elsker forholdet mellom supporterne på tribunen og spillerne på banen.

GRUNN TIL Å FEIRE: Klopp mener både resultatet og prestasjonen var verdt å synge for.

GRUNN TIL Å FEIRE: Klopp mener både resultatet og prestasjonen var verdt å synge for.

Godt fornøyd med prestasjonen

– Det er en stor lettelse (å vinne). Jeg var veldig fornøyd med 85-90 prosent av kampen, vi var fantastiske. Vi dominerte kampen, spesielt i den første omgangen. Energien som guttene la ned på banen i dag var utrolig.

Til tross for en ledelse på 16 poeng til Manchester City på 2. plass, så påpeker Klopp at ingenting endrer seg for ham. 

– Jeg har ingen idé (om Liverpool kan tas igjen). Vi spiller igjen om noen dager. Wolves spiller godt om dagen, så jeg må tenke på det. Hvorfor skal jeg tenke på mer enn det? Jeg er ikke smart nok til det. Jeg har ikke nok plass i hjernen til å tenke på noe mer, så vi får se, avslutter Klopp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]