Brewster nytt rekordkjøp for Sheffield United:Chris Wilder har fått sin drømmespiss

Sheffield United setter ny overgangsrekord med kjøpet av Rhian Brewster. Både manageren og spilleren selv har stor tro på framtiden sammen.

2. okt 2020 kl 19.00 Jens Bessesen

– Vi har fått et av landets heteste objekter, og å få ham på en permanent avtale er fantastisk for alle involverte. Det har vært stor interesse for ham i sommer, mye spekulasjoner om hvem vi går for, men han har vært vårt førstevalg, sier Wilder til Sheffield Uniteds hjemmesider

Wilder sier han er svært glad for at den nye signeringen endelig er på plass. 

– Han er en naturlig målscorer. Han kan avslutte på alle måter, om det er i lufta, spektakulære mål, frispark eller med leggen. Han har en flott evne til å score mål, som er viktig å ha i Premier League, sier Wilder. 

– Beste alternativet for meg

Brewster selv sier det føles godt å være på plass i sin nye klubb. 20-åringen har signert en femårskontrakt. 

– Det var noen lag som viste interesse, men akkurat nå er Sheffield United det beste alternativet for meg. Klubben er på vei oppover, de kom på niendeplass forrige sesong, og forhåpentligvis blir det enda bedre denne sesongen. Kanskje jeg kan bidra med noen mål. Jeg skal jobbe hardt og hjelpe laget med å komme høyere på tabellen, sier han. 

Spissen gjorde det godt på utlån i Swansea forrige sesong da han scoret 11 mål på 22 kamper i Championship. Nå er han klar for å vise seg på den store scenen. 

– Det er et lag som skaper mye sjanser. De får innlegg inn i boksen, og det er der jeg spiller, finner rom og avslutter på ett og to touch. Det skal jeg prøve å gjøre, og jeg skal prøve å score mål for Sheffield United, sier han. 

Brewster har tatt til Twitter for å takke for en fin tid i Liverpool. 

«Et emosjonelt takk til alle involvert i LFC for deres tro og støtte gjennom gode og vonde tider. Mye kjærlighet til alle mine lagkamerater, som har tatt meg under vingene og pushet meg til å bli bedre hver dag», skriver Brewster. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]