Dette sier Jürgen Klopp etter fadesen på Villa Park

Jürgen Klopp sier det ikke finnes unnskyldninger etter 7-2-tapet mot Aston Villa.

4. okt 2020 kl 22.49 Jens Bessesen

– Først og fremst må vi si at Aston Villa gjorde det veldig bra. De var veldig fysiske, smarte og direkte og gjorde mye bra. Det gjorde ikke vi, sier Klopp etter kampen. 

Han peker på at Liverpool før pause hadde flere store muligheter, men om det var nok totalt til å score sju tviler han på. 

– Vi gjorde for mange store feil. Det startet med det første målet, så gjorde vi feil rundt flere mål. Vi så ut til å miste grepet etter 1-0, sier han. 

– Og det er ikke en unnskyldning. Vanligvis er det ikke et stort problem å havne under, men vi beskyttet ikke oss selv. Hver ball vi mistet ble en enorm kontring. Så scoret de tre mål som gikk via våre spillere, men det er heller ikke en tilfeldighet. Da blokkerte vi ikke godt nok, sier Klopp. 

Manageren er selvsagt klar på at dette var en forestilling langt under det man kan forvente.

– Det er ingen å skylde på bortsett fra meg og oss. Og all kred til Aston Villa, sier han. 

– Kampen er enkel å analysere

I pausen hadde Liverpool fortsatt et håp om å hente opp 4-1-ledelsen. 

– Men så gjorde vi samme feil etter pause. Kampen er enkel å analysere fordi tabbene var så åpenbare, men det gjør det ikke bedre, sier Klopp. 

Nå er det landslagspause før derbyet mot Everton om 13 dager. 

– Vi må håpe alle kommer tilbake friske, selv om de ikke spilte bra i kveld. Så får vi to-tre dager til å forberede derbyet, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]