Dette sier Klopp om Champions League-trekningen

Liverpool skal møte Ajax, Atalanta og Midtjylland.

2. okt 2020 kl 08.07 Arild Skjæveland

Torsdag kveld ble Champions League-trekningen gjort, og Liverpool har kommet i gruppe med Ajax (Nederland), Atalanta (Italia) og Midtjylland (Danmark).

På grunn av pandemien ble trekningen flyttet til Geneve, og gjort foran TV-kameraene heller enn representanter fra klubbene slik vi er vant med.

Jürgen Klopp kom med sin reaksjon på trekningen etter at han hadde sett laget sitt ryke ut av ligacupen etter straffekonkurranse.

– Jeg tenkte ikke på reisen, men Italia, Nederland og Danmark er ikke veldig langt unna. Det er greit, sa manageren til pressen.

– Vi tenker ikke på hvor langt vi reiser, men kampene vi spiller. 

Spennende motstandere

Med det en vet om lagene, kan en forvente tre motstandere som vil være offensive, og som kommer til å angripe. Klopp mente at det var en tøff gruppe.

– Det er veldig sterk gruppe. Ajax er så sterke, og har bygget en skikkelig stall. FC Midtjylland har et interessant lag, for de har sin spesielle stil. Atalanta er et spennende prosjekt som har vært det i noen år. De spiller bra også.

– Det er en skikkelig gruppe med lag som vil spille fotball. Alle lagene løper mye, så det blir intenst, sa Klopp til pressen på Anfield.

– Det er bra at vi bare må fly én og en halv time eller to timer heller enn fire og en halv og fem timer er bra, men vi ville ha spilt i Moskva og Hellas også om vi måtte.

Gruppespillet i Champions League starter 20. og 21. oktober. Datoene er ventet å komme i løpet av fredagen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]