– En liten del av ham vil like denne utfordringen

Selv om det er veldig mye negativitet rundt Liverpool på grunn av skader, er manageren selv veldig positiv.

28. okt 2020 kl 15.16 Arild Skjæveland

Liverpool har fått en tøff start på årets sesong, og har fått flere skader allerede halvannen måned inn i sesongen. Virgil van Dijk er trolig ute resten av sesongen, Alisson Becker har vært ute, Joel Matip har vært skadet, og spillere som Thiago Alcantara og Naby Keita har hatt problemer.

Mot Midtjylland på tirsdag fikk også Fabinho en kjenning med hamstringmuskelen. Vi venter fortsatt på resultatene fra hans skann – men ifølge David Maddock i The Mirror skal det ikke være så alvorlig som først fryktet. Det skrev han sent tirsdag, og før spilleren har vært på skann, så om det stemmer vil vi snart få svar på.

Da van Dijk ble taklet av Jordan Pickford skal Jürgen Klopp ha reagert med å fortelle spillerne at de ikke kunne la et slikt tilbakeslag definere sesongen. Han minnet dem på hvilken kvalitet de fortsatt har, og hvilken tro han har på dette laget, skriver James Pearce i The Athletic.

«Jürgen tillater ikke at negativiteten fra utsiden får slippe inn i gruppen», siteres en Melwood-kilde på i The Athletic. 

«Med alt som har kommet vår vei, har han fortsatt å være ultra-positiv. Han er en mester til å sette den riktige tonen», sier han videre.

Lallana tror han vil like utfordringen

Adam Lallana var gjest på BT Sport for Liverpools hjemmekamp mot Midtjylland. Selv om han nå spiller for Brighton, kunne en bite seg merke i at han sa «we» når han snakket om LFC.

Lallana hadde et veldig nært forhold til Klopp i tiden sin under tyskeren. Han tror manageren vil se på det som en utfordring, og ta den på strak arm heller enn å grave seg ned i problemene.

– En liten del av ham vil sette pris på denne utfordringen, og han vil være fyrt opp for det, sa Lallana i BT Sport-studio.

Pearce skriver at Thiago vil bli spilleklar mot West Ham til helgen. Hvordan det ligger an med Matip er fortsatt uklart.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]