– Forhåpentligvis viser undersøkelsene at det ikke er så ille som spillerne tror det er

Andy Robertson frykter at kneskaden til Virgil van Dijk kan være svært alvorlig.

18. okt 2020 kl 15.00 Einar Kvande

Andy Robertson innrømmer at han og de andre Liverpool-spillerne frykter det verste når det gjelder kneskaden til Virgil van Dijk, og Liverpool-backen beskriver taklingene til Everton-spillerne Jordan Pickford og Richarlison mot Van Dijk og Thiago som sjokkerende.

– Jeg så ikke taklingen mot Virgil da den skjedde. Jeg så bare han gikk i bakken. Men de andre spillerne sa i garderoben i pausen at det var en sjokkerende takling. Så de skadet to av oss i denne kampen, siteres Robertson av Liverpool Echo.

– Jeg kan ikke kommentere om Pickford gjorde det med vilje eller ei, men jeg tror han er en ærlig gutt, så jeg tror ikke han ville ha gjort det med vilje, legger skotten til.

– Men det ser ikke bra ut for Virg. Jeg håper han kommer tilbake så raskt som mulig, og forhåpentligvis viser undersøkelsene at det ikke er det vi spillerne tror det er.

– Det er alltid vanskelig å miste en spiller som Virgil, men det er enda vanskeligere når det skjer i en slik hendelse som det der. 

– Dessverre er dette en del av fotballen. Det er en del av lokaloppgjør, og det er en del av livet. Vi må alle håndtere det. Vi kommer alle til å støtte Virg uansett hvor lenge han blir ute. Forhåpentligvis blir det ikke så lenge som vi frykter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]