Echo:– Liverpool har null interesse for Butland

Klubben kommer ikke til å hente ny målvakt.

11. okt 2020 kl 11.35 Arild Skjæveland askjaeveland

Etter marerittkampen på Villa Park, har det vært stor diskusjon om keeperplassen i Liverpool. Med Alisson Becker trolig ute til neste landslagspause, og et overgangsvindu fra lavere divisjoner som ikke stenger før på fredag, har det vært mye rykter og spekulasjoner.

Et navn som har blitt kastet ut, er Jack Butland. I Sunday Mirror blir det rapportert at han kan være på vei til Liverpool, og bli spilleklar før helgens kamp mot Everton.

Det kommer ikke til å skje, slår Liverpool Echo fast

Ifølge lokalavisen kommer ikke Liverpool til å hente noen ny målvakt før overgangsvinduet stenger 16. oktober kl. 18.00. Det skal være null interesse for Stokes reservekeeper Butland.

27-åringen har mistet plassen for Stoke, og er inne i de siste 12 månedene av sin kontrakt på bet365 Stadium, der han er en av de best betalte spillerne.

Adrian og Kelleher

I tillegg til Adrian, har Jürgen Klopp Caoimhin Kelleher tilgjengelig. Iren har spilt fire kamper for Liverpool - alle i cupene.

Denne sesongen var det ventet at 21-åringen kom til å bli lånt ut for å få førstelagserfaring, men med skaden til Alisson må han trolig vente til januar.

Klopp ville ikke kritisere Adrian etter kampen mot Aston Villa, og alt tyder på at han er tilbake mellom stengene mot Everton på Goodison Park neste lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]