The Times:– Matip har fortsatt ikke trent, og håpet er at han skal bli klar mot Manchester City

Joel Matip kommer trolig til å miste de to neste kampene.

29. okt 2020 kl 14.58 Arild Skjæveland

Joel Matip har ikke trent etter at han fikk en kjenning med en stram muskel etter å ha spilt 90 minutter mot Everton for snart to uker.

Jürgen Klopp kunne ikke komme med noe klart svar da han fikk spørsmål om skadesituasjonen til stopperen etter seieren mot Midtjylland på tirsdag. Fabinhos skade skal ikke være så alvorlig som først fryktet, men han kommer til å miste kampene før landslagspausen.

The Times melder at Liverpool nå håper at Matip skal bli klar til møtet med Manchester City 8. november. Han skal ikke være aktuell for kampene mot West Ham og Atalanta. Vi gjør oppmerksom på at det er en journalist ved navn Richard Tanner som rapporterer dette, og ikke Paul Joyce som følger klubben tettest for avisen. 

Det betyr at Joe Gomez er Klopps eneste rutinerte stopperalternativ. Unggutten Rhys Williams har fått sjansen denne sesongen. Nat Phillips kan være et alternativ på lørdag, men ikke på tirsdag ettersom han ikke er registrert i Champions League-troppen. Klopp kan også velge å gå en helt annen vei, og bruke en midtbanespiller som Jordan Henderson eller Gini Wijnaldum i midtforsvaret.

Manageren kommer med siste nytt om situasjonen når han har sin pressekonferanse fredag kl. 13.30 norsk tid. Den skal vi følge her på liverpool.no.

Liverpool - West Ham spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]