Sheffield United-kampen flyttes for pay-per-view

Skal nå spilles lørdag kveld.

9. okt 2020 kl 19.34 Arild Skjæveland

Vi må sitte lenge oppe for å se Rhian Brewsters første kamp på Anfield for en annen klubb. Liverpool FC bekrefter at hjemmekampen mot Sheffield United nå er flyttet til lørdag 24. oktober, med avspark kl. 21.00

Dermed blir det den første Liverpool-kampen som skal sendes på Sky Sports Box Office, den nye pay-per-view-løsningen i England der supporterne må betale 15 pund per kamp de skal se, som i utgangspunktet ikke skulle blitt sendt på TV.

Kampen skulle egentlig blitt spilt samme dag kl. 16.00, og var satt opp som hovedkamp på TV 2 Sport Premium/TV 2 Sport 1, ifølge altomfotball.no.

Hvilken betydning dette får for norske seere er fortsatt uklart.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]