beIN Sport:Van Dijk kan være ute i 7-8 måneder

Kanalen har fått informasjon om at Virgil van Dijk har skadet fremre korsbånd.

17. okt 2020 kl 19.44 Einar Kvande

beIN Sport melder i kveld at de har fått informasjon om at Virgil van Dijk har fått ødelagt fremre korsbånd i høyre kne. Det kan i så fall bety at Liverpool-stopperen blir ute i 7-8 måneder.

Jürgen Klopp var da også særdeles lite fornøyd med taklingen til Everton-keeper Jordan Pickford, som påførte nederlenderen den alvorlige kneskaden.

– Jeg skal ikke si at Jordan Pickford gjorde det med vilje, men det er ikke en type takling en keeper kan gjøre i feltet, for det er en annen spiller der. Dersom det ikke er offside, er det 100 prosent et straffespark. Men så blir det ikke gitt noe som helst for taklingen, sa han etter kampen.

Liverpool FC har reagert kraftig på VAR-avgjørelsene som gikk mot dem i lokaloppgjøret mot Everton, og har bedt Premier League om en forklaring på de kontroversielle avgjørelsene til VAR-dommer David Coote og hans assistent Lee Betts.

Thiago Alcantara har også fått en skade i høyre kne, etter Richarlisons brutale takling i sluttminuttene, som førte til at Everton-spilleren fikk rødt kort.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]