– Vi møter et formlag, og må være på vårt beste

West Ham har vist flott form denne måneden.

31. okt 2020 kl 08.21 Arild Skjæveland

Det er et West Ham-lag med selvtillit som kommer til Anfield lørdag kveld. Laget har slått Wolverhampton og Leicester denne sesongen, og har tatt poeng fra Tottenham og Manchester City i de to siste.

Diogo Jota er obs på trusselen.

– Jeg tror de kun har tapt én av sine seks siste, så de er i god form. De spilte uavgjort mot City i sin siste kamp, så vi vet at vi må være på vårt beste for å ta tre poeng, sier portugiseren til Liverpoolfc.com

– De har spilt gode kamper også. De er et lag som har selvtillit for øyeblikket, og derfor vil det bli vanskelig. Vi må være på vårt beste, sier han videre.

Skader gir muligheten for andre

Skader har blitt det store temaet rundt Liverpool de siste ukene. Jota fikk også spørsmål om skadene de røde har i forsvar.

– Det er aldri gode nyheter når du hører at noen er skadet, men slik er fotballen. Når noe slikt skjer, så er det en mulighet for en annen spiller til å komme inn og vise sin verdi for klubben. Jeg ser det som en sjanse for en annen, og som lag vil vi finne muligheter for alt som kan skje.

Liverpool har ikke tapt en hjemmekamp siden april 2017, da Crystal Palace kom til Anfield og tok alle tre poengene under Sam Allardyce. Slikt er ikke noe Jota tenker på før morgendagens kamp.

– Nei, jeg tror ikke vi kan tenke slik, for når vi gjør det vil vi være nære å bryte den statistikken og tape kampen. Vi må bare gå for det, og vite at Anfield er hjemmet vårt. Vi vil forsvare det med alt vi har, og jeg håper bare at vi kan plusse på ytterligere kamper på den statistikken.

Liverpool - West Ham spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]