Innsamling:SISTE DAG:

Vår Spleis til inntekt for Foodbanks på Merseyside har fått inn nærmere 850.000 kroner. Fantastisk respons, tusen takk for all støtte og hjelp!

Liverpool er en spesiell by med en spesiell plass i våre hjerter. Som vanlig i krisetider er det de som har minst fra før som rammes hardest. Det skjer også nå med byen og folket vi er så glade i.

Foodbanks er dessverre ikke noe nytt fenomen og de siste årene har «Fans For Foodbanks» spredt seg over hele fotballøya. Initiativet ble startet av Everton og Liverpool-supportere og supporterklubben har samlet inn og gitt penger til de som trenger det mest på Merseyside i flere runder.

Sist i vår da vi samlet inn over kr 400.000 til dette formålet.

Innsamlingen ble startet oktober, og på litt over en uke ble det samlet inn over 560.000,- til Foodbanks. Dette er en respons fra røde hjerter her i Norge som virkelig varmer. Nå er beløpet på nesten 850.000 kroner.

Vi vet at behovet for hjelp til de mange som sliter i byen fortsatt er større enn noen gang. Det er heller ikke lenge til jul.

Derfor har vi startet en Spleis for å støtte de som nå trenger det mest på Merseyside.

Her kan du donere til hjelpefondet. Tusen takk for alle bidrag!

Supporterklubben har gitt kr 25.000,- og utfordre våre medlemmer, Liverbirdsklubber og alle røde i Norge om å hjelpe oss med å samle inn mest mulig.