Koronasmitte i den brasilianske landslagstroppen

Liverpool har to spillere i Brasil. De testet negativt på torsdag.

13. nov 2020 kl 10.37 Arild Skjæveland

Den 20 år gamle midtbanespilleren Gabriel Menino har trukket seg fra Brasil-troppen etter at han har testet positivt for Covid-19. Det melder beIN Sport. https://twitter.com/beINSPORTSUSA/status/1327047277773529090?s=20

Palmeiras-spilleren testet positivt på torsdag, og skal ikke ha hatt symptomer. Han har trent og sosialisert sammen med lagkameratene siden mandag. Nå er han i isolasjon. Både Roberto Firmino og Alisson Becker er som kjent i Brasil-troppen.

– Med testene vi gjorde i går, testet Gabriel Menino positivt for Covid-19. Alle de andre spillerne i gruppen testet negativt, sier landslagslegen Rodrigo Lasmar.

– Det er viktig å få med at da spillerne kom på mandag, ble hele delegasjonen testet, og resultatene var negative.

Spiller i natt

Brasil møter Venezuela i São Paulo kl. 01.30 natt til lørdag. Det har blitt varslet at Roberto Firmino skal spille i en mer tilbaketrukken rolle, med Richarlison som nummer 9. Det blir gjort fordi Neymar er ute, og mister kampen.

Liverpool-supportere vil kanskje glede seg over at Alisson Becker skal sitte på benken. Tite har valgt å for Manchester City-keeper Ederson i nattens kamp.

Alisson er nylig tilbake fra en skulderskade.

Robertson fikk krampe i hamstringen i ekstraomgangene

Har du innspill til journalisten?
[email protected]