Rodgers har fått gode nyheter på skadefronten

Brendan Rodgers har fått gode nyheter før kampen mot Liverpool.

20. nov 2020 kl 16.59Arild Skjæveland

Leicester City topper Premier League, men har hatt flere skadeproblemer denne sesongen. Nå begynner det å se bedre ut for Brendan Rodgers, som får tilbake viktige spillere før kampen på Anfield søndag kveld.

Timothy Castagne har vært veldig bra for «the Foxes» etter overgangen fra Atalanta, før han fikk en hamstringskade. Den har gjort at han mistet de to siste kampene i Europa League og Premier League, og måtte bli igjen i Leicester under landslagspausen. Den offensive backen ser ut til å bli spilleklar.

Det blir også Wesley Fofana – som har vært fantastisk i midtforsvaret denne sesongen. Han har slitt med et vondt kne den siste tiden.

– Timothy Castagne er tilbake igjjen, og det er glimrende nyheter. Wesley Fofana vil også bli klar, så vi får sakte men sikkert spillerne våre tilbake, sa Rodgers på fredagens pressekonferanse

Tre nærmer seg, men rekker ikke Anfield

Den rutinerte offensive høyrebacken Ricardo Pereira har vært ute hele sesongen, men er nå i trening igjen. Kampen på Anfield kommer likevel for tidlig. Han har vært ute med en ACL-skade. Det samme som Virgil van Dijk er operert for.

– Ricardo trener med gruppen, og det er flotte nyheter. Han vil sannsynligvis spille en reservelagskamp i neste uke. Det går fint fremover, sier Rodgers.

Wilfred Ndii og Caglar Soyuncu var begge av Leicesters aller beste og viktigste spillere forrige sesong, og har hatt adductor-skader. Anfield kommer for tidlig også for dem, selv om de nærmer seg.

– Wilf er tilbake på banen. Han har fortsatt noen uker igjen, men viser fin fremgang. Med Soyuncu er det det samme. Han er trolig noen uker unna, men trener med laget.

Liverpool - Leicester spilles søndag kl. 20.15, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]