– Tror ikke noe system kunne forsvart seg mot Sadio, Mo og Jota i dag

Jürgen Klopp imponert over eget mannskap etter storseieren i Bergamo.

3. nov 2020 kl 23.29 Jens Bessesen

– Det var forestillingen vi trengte mot en sterk motstander. Guttene mine spilte en utrolig kamp, sier Jürgen Klopp etter kampen. 

Han hyller alle lagdelene og sier angrepet bidro både offensivt og defensivt, mens midtbanen viste god organisering og vilje i toppklasse. Også forsvaret får sin hyllest, spesielt for innsatsen mot Atalanta-stjerne Alejandro Gomez. 

– Det går nok ikke å forsvare seg mot han i tre-fire kamper, men vi klarte det i kveld. I tillegg måtte keeperen vår gjøre tre klasseredninger, så det var en god kamp av alle, sier Klopp. 

Klopp fikk spørsmål om dette var en taktisk triumf over Atalanta-manager Gian Piero Gasperini, men legger all hyllest over på spillerne. 

– Det handler om spillerne. Jeg vil ikke snakke for mye om taktikk. Jobben han gjør er utrolig, og jeg tror ikke noe system kunne forsvart seg mot Sadio, Mo og Jota i dag, sier Klopp. 

Jota hyller rekkekameratene

Diogo Jota er i kjempeform og nøyde seg ikke bare med scoring i sin fjerde kamp på rad - han tok med seg matchballen hjem. Etter kampen fikk han spørsmål om hvordan det er å spille sammen med Sadio Mané og Mohamed Salah. 

– Det er to verdensklassespillere, og alle kjenner til kvaliteten deres. De gjør det enklere for meg å gjøre jobben min, og vi spilte en god kamp sammen, sier Jota. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]