Spillerbørs Atalanta - Liverpool«Ny» supertrio viste Europa scoringsveien og fikk totalt 28 poeng på børsen

Med blendende angrepsspill feide de røde fra Anfield Atalanta av banen i Champions League.

Alisson Becker7

Det føles som pirk, men et par situasjoner før pause hvor han var litt heldig som ikke ble straffet da han satset tidlig på et skudd og var slepphendt på et annet. Får et solid pluss på en god redning fra Zapata.

Trent Alexander-Arnold8

De gangene han kom framover var det med kvalitet, som også var tilfellet med pasningen i steget til Jota før 1-0. Stort sett kontroll bakover.

Rhys Williams7

Leser spillet godt når han har det foran seg og håndterer godt det som kommer i lufta. Greier å skjule godt at han ikke er like komfortabel hvis ballen kommer bak ham. En imponerende eksamen for tenåringen.

Joe Gomez7

Er sjefen i midten og som regel den som blir med på løpsdueller, og den som starter spillet bakfra. Litt rusk, men stort sett en god kamp.

Andy Robertson7

Aktiv med framover selv om det blitt nesten med den siste pasningen. Sikker og konsentrert i det defensive.

Curtis Jones8

Hadde et flott løp i 1. omgang som gjorde at han kom igjennom og kanskje burde ha scoret, noe han godt kunne gjort oftere. Likevel mye bedre enn i bortekampen mot Ajax og involvert i flere gode angrep. Herlig målgivende på målet til Salah.

Jordan Henderson8

Kapteinen viser stor ro og sikkerhet som midtbaneanker, ispedd en og annen lekker pasning framover. Nok en meget god kamp av Hendo.

Georginio Wijnaldum8

Løper mye, offensivt og defensivt, og han løper lurt og effektivt. Har blitt stadig bedre etter at det ble klart at det ikke ble overgang til Barcelona.

Mohamed Salah9

Hurtig, farlig, og lite antydning til egoisme da de røde gjestene åpnet forsvaret til Atalanta gang på gang. Det er vel nesten bare Mo Salah i verden kan score på den kontringen hvor han løper over hele banen og gjør 3-0.

Diogo Jota10

Gir inntrykk av at han koser seg hvert sekund han er Liverpoolspiller. Dette er scenen han har søkt etter. Nå viste han at han kan spille spiss også, hvor han var en konstant trussel med sin fart, oppfinnsomhet og målteft. Hattrick når han skulle vise at han fortjente å ta plassen til Firmino. Tenkte at blir det en scoring til blir det tier, men så ble han byttet ut, og shit au, han fortjener topp score etter tre mål på en drøy halvtime.

Sadio Mané9

Flotte detaljer i 1. omgang, og hvor han var en aktiv del av Liverpools lekne angrepsspill. Fikk en fortjent scoring tidlig etter pause, i en strålende kamp.

James Milner

Den ultimate lagspiller som kommer inn og fyller roller, denne gang for å gi kompisen Andy Robertson en pust på venstrebacken.

Naby Keita

Gode 25 minutter å ta med seg etter at Naby igjen har vært ute en periode. Han kan bli en nyttig mann i en presset terminliste framover.

Roberto Firmino

Fikk vist seg fram i et par angrep den snaue halvtimen han fikk spille, og selv om det ikke sitter helt for Bobby om dagen virket det tross alt ganske positivt.

Neco Williams

Nok en unggutt med spilletid i Europa. Kanskje gruppespillet i Champions League kan bli stedet hvor disse nå får muligheter til å vise seg fram.

Kostas Tsimikas

Godt å se grekeren tilbake, i en start hos LFC som ikke har gått på skinner så langt.