– Jeg har nok følt et press for å score

Takumi Minamino beskriver hvordan han scoret Liverpools første mål da Crystal Palace ble slått 7-0.

24. des 2020 kl 10.00Einar Kvande

Scoringen mot Palace var japanerens første Premier League-mål for Liverpool, og kom nøyaktig ett år etter at det ble annonsert at han ville signere for Anfield-klubben. 

Scoringen kom allerede etter 125 sekunders spill på Selhurst Park.

– Jeg handlet på instinkt, sier Minamino til Liverpoolfc.com.

– Da Sadio sentret ballen til meg, følte jeg at en motstander kom for å blokkere avslutningen min. Jeg hadde ikke tid til å tenke, så jeg stolte på følelsen jeg hadde og avfyrte skuddet, forklarer japaneren.

– Jeg har lenge ønsket å score et Premier League-mål. Det tok lenger tid enn jeg hadde ønsket, men jeg er glad for at jeg kunne bidra til at laget vant. 

– Jeg skal ikke si at jeg var skuffet over meg selv fordi jeg ikke har scoret tidligere, men jeg ønsket å score så raskt som mulig. Jeg har nok følt et press for å score.

– Jeg er glad for at jeg endelig har scoret, men jeg har bare scoret ett mål, så jeg vil jobbe hardt for å score flere.

Har aldri vært med på noe lignende

Minamino kan ikke huske at han har vært med på en større seier enn 7-0 i sin seniorkarriere, og nå ser han frem til nye oppgaver i romjula. West Bromwich er Liverpools første motstander i julekampene.

– Jeg har aldri opplevd en så stor seier etter at jeg ble profesjonell. Så jeg var glad for å bidra til en så spesiell  seier.

– Grunnen til at vi klarte å vinne 7-0 var at vårt angrepsspill vungerte veldig bra. Jeg kunne føle det selv også. For meg personlig fungerte nok ikke alt jeg foretok meg slik det skulle. Jeg vet jeg kan forbedre meg.

– Jeg må jobbe hardt for å forbedre meg, og jeg vet jeg kan klare det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]