– Liverpool er nok det vanskeligste laget vi kan møte

Atletico Madrids stjerneskudd mener det spanske laget står overfor en enorm utfordring.

8. feb 2020 kl 23.39 Kenneth Baraas

Det gjenstår «kun» én ligakamp før Champions League-fotballen ruller igjen. Den 26. runden av Premier League har allerede startet, men oppgjørene er delt over to helger, og Liverpool spiller først neste helg. Da møtes Norwich på bortebane, men etter det rettes fokuset mot Spania for sluttspillskampen som spilles 18. februar. 

De røde fikk en tøff trekning da Atletico Madrid og Diego Simeone kom opp av hatten. Dog kan det sies å være en enda tøffere trekning for det spanske hovedstadslaget. 

– Det vil bli et veldig vanskelig oppgjør, sier stjerneskuddet Joao Felix, ifølge Mirror

– Av alle lagene, er nok Liverpool det vanskeligste laget å møte. 

– Liverpool er i god form, i en strålende form, og de er regjerende mestere i Europa. Det vil bli en stor utfordring, som med alle kamper i Champions League. 

– Men mot Liverpool som gjør det så godt for tiden, så vil det bli enda vanskeligere (enn andre motstandere), innrømmer portugiseren.

Skader på offensive spillere

20-åringen er for øyeblikket ute med skade, og rekker mest sannsynlig ikke oppgjøret mot Liverpool om ti dager. Det er bare ett av flere skadeproblemer hos Atletico. Alvaro Morata og Kieran Trippier sine sjanser er også svært små, mens Diego Costa nylig kom tilbake etter et skadeopphold på nesten tre måneder. 

Den tidligere Chelsea-angriperen ser dog ut til å være Simeones håp fremst i banen. Ifølge Marca, vil Costa bli spart i Atleticos ligakamper for å bli klar til møtet med Jürgen Klopp & co. 

La Liga-laget spilte lørdag kveld mot Granada, der Costa ikke var med i troppen. Atletico vant kampen 1-0 etter scoring av Angel Correa i det 6. minutt, og stilte med følgende ellever i en 4-4-2-formasjon:

Oblak; Vrsaljko - Savic - Hermoso - Lodi; Koke - Llorente - Partey - Niguez; Correa - Vitolo

Innbyttere: Adan, Lemar, Moya, Sanchez, Carrasco, Saponjic, Ricard

Har du innspill til journalisten?
[email protected]