Liverpools unge høyreback har fått et dilemma

Står midt i en drakamp mellom England og Wales.

6. feb 2020 kl 15.33 Einar Kvande

18 år gamle Neco Williams er blitt en ettertraktet spiller etter å ha imponert for Liverpools førstelag ved flere anledninger som vikar for Trent Alexander-Arnold denne sesongen. Så ettertraktet er han blitt at både England og Wales nå ønsker hans tjenester.

Williams har muligheten til å representere begge nasjonene, og begge er interesserte i ham, så dilemmaet som tenåringen nå står overfor er hvilket landslag han skal velge.

Den walisiske landslagssjefen Ryan Giggs har fulgt Wrexham-fødte Williams tett, og kan komme til å inkludere ham i den neste seniorlandslagstroppen, melder John Cross i Mirror. Williams har allerede representert Wales på U19-nivå.

Bak Trent både for klubb- og landslag

Ifølge Mirror-journalisten viser også England stor interesse for Liverpool-forsvareren. Williams kan nemlig også representere England, fordi han har engelske besteforeldre.

Cross skriver at den engelske U20-landslagssjefen Paul Simpson var tilstede på Anfield da tenåringen var i aksjon i FA-cupen mot Shrewsbury Town tirsdag kveld. 

Liverpools nummer 76 må nok finne seg i å stille i køen bak Trent Alexander-Arnold både for Liverpool og England, og han må også ta med i beregningen at England har flere andre gode høyrebacker, først og fremst Kieran Trippier og Kyle Walker, men Max Aarons og Reece James er også i ferd med å slå gjennom.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]