Omkamper kolliderer med vinterpausen også neste sesong

Omkampene i FA-cupen vrakes ikke neste sesong heller.

12. feb 2020 kl 09.00 Arve Vassbotten

Vinterpausen i Premier League vil også neste sesong kollidere med eventuelle omkamper i FA-cupens 4. runde, skriver Daily Mail.

Liverpool, Tottenham og Southampton måtte alle på planene under sine vinterpauser på grunn av omkamper.

Klopps reaksjon har vel de fleste fått med seg nå, men han valgte å opprettholde vinterpausen og sendte isteden U23-laget ut i omkamp mot Shrewsbury og med U23-mandager Neil Critchley på sidelinjen.

Garanterte 13-16 dagers hvile

Tirsdag ble det også kjent at Manchester City og West Ham får avbrutt sine planer, men dette på grunn av helgens kamp som måtte utsettes på grunn av storm. Den utsatte kampen skal nå spilles onsdag 19. februar.

Premier League garanterte i utgangspunktet alle klubbene 13 til 16 dagers hvileperiode, slik som de fleste andre ligaer har.

«Men behovet for å få inn omkamper i FA-cupen på terminlista har blitt en hån mot pausen - Liverpool, Tottenham og Southampton har bare hatt maksimalt 11 dager mellom kampene», skriver Matt Hughes i Daily Mail. 

Ifølge utkastet til neste sesong, er vinterpausen igjen planlagt i de to første ukene av februar. Men Klopp får altså ikke oppfylt ønsket om å vrakte omkampene i FA-cupen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]