Gjensyn med Wanda MetropolitanoTirsdag kveld vil vekke positive minner for Liverpool

Tirsdag kveld møtes Atletico Madrid og Liverpool til en batalje på deres hjemmebane Wanda Metropolitano. Det er en arena som vil vekke gode minner for de røde.

17. feb 2020 kl 10.17 Jens Hapnes Rege

Første juni 2019 fikk Jürgen Klopp og hans mannskap endelig det etterlengtede troféet de hadde jaktet sammen siden 2015. De slo Tottenham 2-0 på Wanda Metropolitano, og vi fikk gleden av å se laget juble hemningsløst i Madrid. 

Nå skal trenerne og spillerne returnere til den flotte arenaen. 

Bak kulissene

– Vi kjenner stadion, og vi har positive følelser når vi tenker på den, har Klopp uttalt før tirsdagens gjensyn med Wanda Metropolitano. 

Det har blitt publiserte flere videoer og bilder fra bak kulissene etter Liverpools triumf. Under følger noen flotte videosnutter med noen ukjente perler fra finaledagen. 

Vi fikk også servert nydelige jubelscener fra garderoben. 

Klopp var tydelig beveget etter triumfen. Et kamera fulgte hvert steg han tok etter sluttsignalet.

Spillerne var flinke til å foreeviggjøre festlighetene på diverse sosiale medier. Her har noen satt sammen ulike klipp filmet av spillerne selv.  

Vi avslutter det flotte tilbakeblikket med mange fine øyeblikk fra Wanda Metropolitano med en liten snutt av Klopp. Replikken har nok blitt brukt flere ganger på diverse «afterski» i Europa i vinter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]