Dette svarte KloppUnited-fan spurte Klopp om han kunne slutte å vinne - fikk svar fra tyskeren

Jürgen Klopp kunne dessverre ikke oppfylle den unge guttens ønske.

20. feb 2020 kl 21.55 Jens Hapnes Rege

– Liverpool vinner for mange kamper. Hvis dere vinner ni flere kamper har dere den beste ubeseirede rekken i engelsk fotball. Som United-fan er det veldig trist. 

– Så den neste gangen Liverpool spiller, vær så snill og få de til å tape. Bare la det andre laget score. Jeg håper jeg har overbevist deg om å ikke vinne ligaen eller noen andre kamper, skrev en 10 år gammel Manchester United-supporter i et brev til Jürgen Klopp. 

Fikk svar fra Klopp

Til alles overraskelse svarte Klopp personlig på brevet. Dette skrev tyskeren. 

– Uheldigvis kan jeg ikke oppfylle ønsket ditt, ihvertfall ikke gjennom egne valg. Selv om du vil at Liverpool skal tape så er det min jobb å gjøre alt jeg kan for å hjelpe Liverpool å vinne, ettersom det er mange millioner mennesker rundt om i verden som ønsker at det skal skje. Jeg kan virkelig ikke skuffe de. 

– Heldigvis for deg, har vi tapt kamper tidligere og kommer til å tape kamper i fremtiden. Sånn er fotballen.

– Når jeg har lest brevet ditt, kan jeg trygt si at noe som ikke vil endre seg er din lidenskap for fotball og for klubben din, Manchester United er heldige som har deg. Jeg håper, hvis vi er så heldige at vi vinner flere kamper og løfter trofeet, at du ikke blir skuffet. Selv om klubbene våre er store rivaler deler vi også stor respekt for hverandre. 

– Det, for meg, er alt fotball handler om. Pass på deg selv og lykke til - Jürgen, avsluttet tyskeren. 

Kilde: Irish Times

Har du innspill til journalisten?
[email protected]