– West Ham vil forsvare seg med alt det de har

Jürgen Klopp synes ikke West Ham var så verst mot Manchester City.

22. feb 2020 kl 09.30 Arild Skjæveland

Onsdag kveld spilte West Ham borte mot Manchester City, og tapte 2-0. David Moyes sitt lag lå dypt, og hadde knapt ballen, men Jürgen Klopp mener de kan ta noe positivt fra oppgjøret på Etihad Stadium.

– Med all briljansen vi vet om fra Manchester City, så kom det første målet fra dødball. Det andre kom etter en super involvering fra Kevin De Bruyne, sa Jürgen Klopp på sin pressekonferanse.

– De kjempet veldig hardt, og forsvarte boksen sin med alt de hadde. De hadde ikke ballen så mye så klart, og du vil ikke forvente at de vil prøve å ha ballen så mye mot oss, men de vil forsvare seg igjen med alt det de har, sier Klopp.

West Ham under streken

«The Hammers» ligger nå på 18. plass, og er i trøbbel.

– Jeg hørte ikke akkurat hva David sa etter kampen, men jeg tror de vil ha tatt noe positivt fra den kampen, og vil prøve igjen. Vi må være klare for det, sier Klopp.

– Det er mandag kveld. Vi trenger en skikkelig god atmosfære igjen, og ikke en tankegang der du kommer og tenker «ok, 1-0 etter sju minutter, 2-0 etter 25 og så vil det bli enkelt». Det vil ikke bli slik. West Ham må kjempe for resultatene, og kommer til å kjempe. De har tøffe kamper i vente i tillegg, så de har ingen tid til å kaste bort resultater, poeng eller hva som helst.

– Jeg forventer en veldig, veldig tøff kamp - 100 prosent, sier manageren.

Liverpool - West Ham spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]