Spilte med hjelm i comebacket

Kamil Grabara var tilbake i spill for Huddersfields reservelag for en uke siden, men var ikke i troppen i ettermiddag.

10. mar 2020 kl 18.09 Einar Kvande

Kamil Grabara fikk en kraftig smell i hodet da han kolliderte med lagkamerat Christopher Schindler i det 73. minutt av Huddersfields bortekamp mot Hull den 28. januar. 21-åringen fikk en liten indre blødning og hjernerystelse.

Polakken var tilbake i spill for Huddersfields reservelag i en 4-0 seier over Blackpool i Central League den 2. mars. YorkshireLive kunne melde at sisteskansen spilte med en beskyttelseshjelm i den kampen, og at han opptrådte med mot og stor selvtillit.

Den utlånte Liverpool-keeperen holdt buret rent, i en match som endte med en 4-0 seier for hans lag. Polakken var dog involvert i en merkelig situasjon ti minutter ut i annen omgang. Grabara hadde gjort en god redning, men da han rygget tilbake mot eget mål var han ikke klar over at en Blackpool-spiller lå på bakken bak ham, og falt dermed over motstanderen. Heldigvis ble ingen av spillerne skadet i det smått komiske opptrinnet.

Spilte ikke i ettermiddag

Grabara var ikke involvert da det samme reservelaget spilte 0-0 mot Morecambe i ettermiddag. I dagens kamp var det Joel Coleman, sisteskansen som var innbytter da Huddersfields førstelag tapte for Leeds United i Championship i helgen, som voktet buret. Grabara satt heller ikke på benken.